Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
A to poprawa humoru, następny raz - wkurwienie, czasem zamulenie, czasem pobudzenie.
Ale to co najlepsze w nim, ja już wykorzystałem. Fajnie by było, jakby przynajmniej na T nie rosła tolerka :cheesy:
Bo ja miałem 3 lata temu też napad no ale to chyba nie jest padaczka?. Napad raz na trzy lata? Nie leczyłem się nigdy na padaczke, i po ataku 3 lata temu to zjadłem z 10 rodzai antydepresantów i tym podobnych i nic mi nie było, a teraz na sucho mnie potrzepało.
Tamten atak 3 lata temu to podpiąłem pod dużą nerwice, depresje i wymęczenie mózgownicy ale czy tutaj tak się da to już nie wiem bo to drugi.
Lucyfer sprawdzone, że nie rośnie?:)
JA nie wiem po co kiedyś waliłem 400mg tramadolu jak po 200 i jedynce alpry mam raj :) No ale człowiek ciągle się uczy :)
lucifer_sam pisze:ja przerabialem wielo miesieczne ciągi na T, ale zdecydowanie najlepiej brac go metodą 400-500mg, nastepnego dnia 150mg, i potem znowu 400-500mg i znowu 150. W weekendy robic przerwe. Tolerka po czyms takim nie rosnie.
Masz rację, ale po udanym dniu z T , następny taki dzień kusi podwójnie. Potem to już błędne koło, jak ktoś to ujął - gonisz zająca wiedząc że i tak go nie złapiesz, ale gonisz.
Mnie ograniczała jedynie kończąca się butelka
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze
Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad
Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.