Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
A to poprawa humoru, następny raz - wkurwienie, czasem zamulenie, czasem pobudzenie.
Ale to co najlepsze w nim, ja już wykorzystałem. Fajnie by było, jakby przynajmniej na T nie rosła tolerka :cheesy:
Bo ja miałem 3 lata temu też napad no ale to chyba nie jest padaczka?. Napad raz na trzy lata? Nie leczyłem się nigdy na padaczke, i po ataku 3 lata temu to zjadłem z 10 rodzai antydepresantów i tym podobnych i nic mi nie było, a teraz na sucho mnie potrzepało.
Tamten atak 3 lata temu to podpiąłem pod dużą nerwice, depresje i wymęczenie mózgownicy ale czy tutaj tak się da to już nie wiem bo to drugi.
Lucyfer sprawdzone, że nie rośnie?:)
JA nie wiem po co kiedyś waliłem 400mg tramadolu jak po 200 i jedynce alpry mam raj :) No ale człowiek ciągle się uczy :)
lucifer_sam pisze:ja przerabialem wielo miesieczne ciągi na T, ale zdecydowanie najlepiej brac go metodą 400-500mg, nastepnego dnia 150mg, i potem znowu 400-500mg i znowu 150. W weekendy robic przerwe. Tolerka po czyms takim nie rosnie.
Masz rację, ale po udanym dniu z T , następny taki dzień kusi podwójnie. Potem to już błędne koło, jak ktoś to ujął - gonisz zająca wiedząc że i tak go nie złapiesz, ale gonisz.
Mnie ograniczała jedynie kończąca się butelka
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.