4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1520 / 72 / 0
Tak, odparować do pożądanej ilości, pefce się nic nie stanie. Na drugi raz wszystko dokładnie odmierzaj strzykawkami.
tekst powyżej =/= prawda
  • 3449 / 121 / 8
Satif pisze:
Zalecane jest niskie stężenie (20% max), przy wyższych łatwo przesadzić, przez co cząsteczki metylokatynonu ulegną rozpierdoleniu.
Rozumiem, że teoretyzujesz?
  • 1520 / 72 / 0
Źle rozumiesz, gdzieś kiedyś pisane było że łatwo z HCl'em przesadzić, nawet dodając po kropelce gdy jest stężony, z resztą dla świętego spokoju lepiej odparować parę ml więcej niż tracić czas, nerwy i $$.
tekst powyżej =/= prawda
  • 48 / / 0
wpadła mi paka ibuprom zatoki, da radę zrobić z niej kota najprostszą metodą z faq?
  • 6154 / 431 / 12
Było wielokrotnie - nie, nie da.

Aż specjalnie dla ciebie poprawiłem FAQ.
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
  • 165 / 3 / 0
sparks pisze:
wpadła mi paka ibuprom zatoki, da radę zrobić z niej kota najprostszą metodą z faq?
Da się i owiem tak, ekstrakcja wodna dość ciężka przez ibubrom, plynu wychodzi sporo, kolejna wada to fakt ze reakcja przechodzi bardzo długo, ale wśród tych gówien jest jedna zaleta kot wychodzi z niego wspaniały,m porównałbym do acatarowego. Na dwa opakowania zatok przychodzi jedna acataru acti tabs , Podobny jest acatra zatoki
Uwaga! Użytkownik WildMonkey-Sverige jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3206 / 175 / 0
Skąd różnice w syntezie jona z FAQ a z jego tematu? Zakładam, że ta z FAQ jest aktualniejsza, a ewentualne niedopowiedzenia wyjaśniać sobie z rozszerzonego opisu syntezy?

Poza tym:
350 mg na paczkę. połowa na pół paczki.
z wątku jona
c. w małej ilości wrzącej wody rozpuszczamy nadmanganian w ilości 3,5 tabletki na każde 360mg (to jest 350mg KMnO4) z p-efedryną (720mg p.).
z faq

raczej to drugie do naprawienia ;)
Ostatnio zmieniony 17 stycznia 2012 przez ItvH2erPPPWR, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2538 / 215 / 0
Dzisiaj stała się rzecz dziwna... Otóz zrobiłem kota tak jak zawsze ( prawie bo tym razem był temp ponizej 2 st a zawsze robie w ponad 3 i troche wiecej nad.pot ) i po wrzuceniu , tylko lekka euforia serce zapieprza i muzyka metaliczna i ogólnie czuję tak jakby pseudoefedryne hmm.... Jak myślicie zjechana reakcja czy tolerka ( to całkiem mozliwe ) Acha i tak jak zmieszałem oba składniki postało z 30 minut w lodówce zaczynało sie brązowic to dożuciłęm jeszcze z 30 mg ? nadmanganianu potasu i pomieszałem wtedy rostwór zrobił sie brązowy ale nic poleżał jeszcze ta 1.30 minut w lodówce.
Co o tym myślicie ? Moze temperatura tu przeszkodziła w zachodzeniu reakcji ?
Ostatnio zmieniony 21 stycznia 2012 przez chlorekturbokofeiny, łącznie zmieniany 4 razy.
  • 1098 / 6 / 0
No, zjebales w chuj... Przeciez takie interferencje podczas gdy zachodzi synteza, zjebia metkata... Wypiles zapewne nieprzereagowana p-efke, z efedryna z toksynami. Nawet chujowo zrobiony kot by lepiej zadzialal niz opisales.
  • 340 / 4 / 0
a ja czasami mam tak, że jak wyciągam kota to nie robi się błotko i nie wytrącają się syfy...
za duża temp jest u mnie? (w sumie stało pod lampką)
czy do tego błotka ma dochodzić powoli czy co, bo wiem, że to z reguły nie przekraczało 20min i kotek wychodził super przeźroczysty z wyjebistym wejściem, a teraz zrobiłem sobie z 3 tabletek, żeby walnąć na peaku kody i lipa, to nie był kot (nie ten smak, choć był przeźroczysty), za bardzo kwaśny (ale mimo wszystko idiota wypił... ) i czułem głównie p-efkę (nawet przytłumiło tą kodę...)

możecie przybliżyć co zrobić po wyciągnięciu go z lodówki/zamrażarki? bo robiłem nie raz kota i wychodził super (czy to sudafed czy acatar) a kwestią główną był czas chłodzenia, ale ostatnio mam tak, że jak robię na 2 razy (po 6tab) to raz się udaje a raz nie :(

robię wszystko ok, rozpuszczam tabsy, filtruje, dolewam octu, 2 kielon z manganianem i to na 3-5min do zamrażarki, potem łącze to, mieszam chwilę i zaś do zamrażarki na 30min, wyciągam, stawiam w pokoju czekając aż zmieni się w błotko i wytrącą się syfy (nie mieszam tego), filtruje i pukam... a jak przefiltruję tą wodę z niego (nie wytrącają się syfy) to jest r-r żółty lub przeźroczysty z p-efką, minimalnymi ilościami kota i dużą ilością tych zanieczyszczeń zazwyczaj

EDIT:
po 30min w zamrażarce r-r jest w postaci lodu, przełożyłem go do lodówki, żeby był z powrotem ciekły i już ok. pół godzinki sobie odsiedział, teraz wyciągnąłem i nie mieszam, nie stawiam na laptopie/koło lampki, tylko obok mnie leży i patrzę czy coś się dzieje, póki co ma taką lekko popękaną skorupkę(taką delikatną), o ile będzie internet to opiszę co było dalej (śmietnik czy kabel) ;)
Ostatnio zmieniony 22 stycznia 2012 przez klopas, łącznie zmieniany 1 raz.
Kliknij, by zobaczyć prosty przepis na zajebistego metkata.
Daruj sobie b-k RC, zrób własnego ketona 
:finger:

Przepis doszlifowany w 2012/2013, już od dawna nie biorę kota i nie zamierzam
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.