Co to może być? Pęknięty wrzód? Szczelina w ścianie jelita?
Wiadomo, że muszę się teleportować do lekarza, ale chciałbym wiedzieć czego mogę mniej więcej się spodziewać...
Może to być zwykłe podrażnienie żołądka, pęknięty wrzód, lub jakieś inne cholerstwa np. uszkodzone polipy. Moim zdaniem nie masz co czekać, tylko udać się do lekarza, bo to nie jest zwykła zgaga, którą "zaleczysz" Reni, czy czymś innym. Krwawiący wrzód, polip poprzez obniżenie hemoglobiny może doprowadzić nawet do zgonu.
alkohol też mógł mieć jakiś wpływ, w końcu podrażnia żołądek, do tego można dodać jeszcze niektóre potrawy itp. Jak masz taką możliwość, to nie czekaj ani chwili, bo jak okaże się coś podejrzanego to nawet będą musieli robić ci operację inwazyjną. Normalnie zrobią ci badanie np. Gastroskopie (wiem, że to nie jest przyjemne, ale nieraz koniecznie) i stwierdzą na podstawie wyników co jest przyczyną stolca zmieszanego z krwią.
Wydaje mi się, że niżej mi krwawi, nie z żołądka. Raczej w jelicie grubym (tak strzelam), bo stolec nie jest krwisty (może trochę pokryty krwią).
Chociaż coraz bardziej wydaje mi się, że to mogą być hemoroidy...
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.