Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji piątej – np. 5-MeO-DMT, bufotenina lub ibogaina.
ODPOWIEDZ
  • 3898 / 238 / 13
ibogaina.gif
http://pl.wikipedia.org/wiki/Ibogaina

Witam, za razem pytając czy ktoś z tu obecnych miał styczność z "rekreacyjnym" (trochę nie trafione słowo w przypadku "ciężkich" psychedelików) użyciem owej substancji? Wieść gminna niesie jakoby miał to być najpotężniejszy odczynnik wśród psychodelików. Oczywiście znane są mi użycia w celu leczenia uzależnień (ze słyszenia; raczej jako ciekawostka niż powszechna praktyka, ale się nie dziwię - cóż dzisiejszy NWO establishment ehh - temat rzeka ale nie o tym rzecz.), a także przypadki "fatalne". Może ktoś się pokusi o jakiś test? Może ktoś ekstrahował już roślinki z tym specyfikiem? Wiem, że kiedyś podobno w tych dopalaczach całych było jakieś coś co zawierało ekstrakt z Vocangi (jakaś bliska Ibogainie substancja), prawda to? Testował ktoś? (No ba, napewno, skoro dopalacze zarabiały taką kaskę i były tak dostępne).
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 17 lipca 2012 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 1951 / 14 / 0
w tych dopalaczach byla inna czesc vocangi. Gdzie byly tylko speedujace alkaloidy, a nie ten jeden nas najbardziej interesujacy.
  • 3177 / 888 / 5
*Odświeżing temat*
Posiadam 2g Tabernanthe Iboga Root Bark: https://postimg.org/image/5osr56b23/
Kupione nie w celach rekreacyjnych (da się tak?) a z ciekawości. Znana jest jako "cudowny lek" na uzależnienia, niedojebanie psychiczne i styrany dragami organizm.
Owe 2g to będzie test alergiczny, jeśli nie zauważę nic niebiezpiecznego to zamawiam Ibogaine HCL albo 20g Tabernanthe Iboga Root Bark.
Myślę, że stestuję w ciągu miesiąca i dam znać co, jak, gdzie i kiedy.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 50 / 3 / 1
testował już ktoś? Ciekawy jestem jej wspaniale opisywanego potencjału do leczenia uzależnień. Zastanawia mnie czy mogłaby być skuteczna przy wjebaniu się w beta-ketony.
EDIT: znalazlem odpowiedni watek: Ibogaina - leczenie uzależnień
  • 2964 / 1600 / 35
Ja testowałam roślina bardziej mi przypadła niż ta syntetyczna.
I uważam, że naturalna jest lepsza.
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.