Bufedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Bufedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 55 / 2 / 0
Pierwszy eksperyment z NEB. (wcześniej kilka razy bufedron, skutek dobry po ok. 10 min po oralnym już)

Oralnie ok. 60 mg - po 20 min zero działania
dorzucone po 20 min. - ok. 150 mg - po ok. godzinie od dorzucenia - zero działania

dorzucone sniff po ok. 40 mg - po 15 min zero działania

puls w normie
lekki niepokój
hmm

Dopisek: ok. 1,30 h po pierwszym wrzucie - lekkie pobudzenie, euforii jakiejkolwiek brak, koncentracja raczej zwyczajna.

Ja chciałem głównie skorzystać z możliwości koncentracji i pracy umysłowej.
Zależało mi też na nikłej przykrości zjazdu (po bufedronie był odczuwalnie nieprzyjemny, choć bez tragedii).

1,45 h po pierwszym wrzucie - bardzo delikatnie rosnące pobudzenie i koncentracja, ale można to też nazwać nawet placebo

Ponad 2 h po pierwszym wrzucie - delikatny niepokój utrzymuje się, minimalne podniecenie.
Tolerancja u mnie zerowa. Choć ostatnio dość często pseudoefedryna.
Może to ona mimimalizuje działanie?

3 godzina się zbliża i zero zmiany :/

c.d.n. (do edycji)

12 gru 2011, 19:57 / scalono - surveilled

No i zero efektów NEB-u.

Dorzuciłem oral brefedron 20 min temu, lekkie pobudzenie serca głównie

12 gru 2011, 23:01 / scalono - surveilled

No coż, po ok. godzinie od zarzucenia or w dwóch dawkach (pierwsza - ok. 200 mg, druga - ok. 200 mg) zaczął działać, jest ok, to o co mi chodziło, energia, jasność myśli, dobre do pracy i pisania.
Ale jak widać substancja bardzo nieekonomiczna, w zasadzie całość, którą miałem (500 mg) - na jeden dzień. Ciekawe kiedy zejdzie i jak, dam znać.

13 gru 2011, 06:15 / scalono - surveilled

@down:
Puder
Ostatnio zmieniony 12 grudnia 2011 przez markotny, łącznie zmieniany 4 razy.
  • 2428 / 91 / 0
Puder ? :huh:
Jeśli tak to wszystko jasne ;] mówiłem że ten puder to syf niesamowity , sie zastanawiam czy to w ogóle jest NEB ? :nuts: bo kurwa wątpię w to... działaniem mało co to NEB`a (w krysztale) przypomina...
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 211 / 2 / 0
Takie ilości NEB'a i nic????????
  • 55 / 2 / 0
Oral w sumie 420 ok.mg, nic, zero :/
  • 211 / 2 / 0
Ja bym po takim czymś był hospitalizowany ze stanem pod zawałowym :-p
150 mg już bardzo ostro mnie wyrywa.... Za ostro...
  • 2428 / 91 / 0
To coś cinko Chemman ^_^ NEB w kryształku zajebiście działał w dawce 200-250mg sniffem %-D
Kurwa że też nima teraz dobrego sortu :( szkoda bo parcie na mix z pMPPP mnie chyciło %-D
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 587 / 2 / 0
Opłaca się I.V pierdolnąć ? Próbował ktoś ? Ile na początek ? 30mg ?
  • 19 / / 0
Zgaduję że nie dysponujesz NEBem w kryształku ? a w tym tragicznym pudrze tak ? Jeśli zgadza się to weź tą dawkę którą zaproponowałeś zwiększ gdzieś tak trzy lub czterokrotnie...
Weźcie tego syfu nie kupujcie bo wywalanie pieniędzy w błoto , niech sie te kurwy sprzedawczyki ogarną i niech
kryształek NEBa powróci :yay:
  • 183 / 4 / 0
Jestem szczęśliwym posiadaczem NEBa. Kupiłem go specjalnie do nauki. I wiecie co? Daje radę :-) Działanie jak dla mnie podobne do amfetaminy i praktycznie brak efektów ubocznych. Poprawiona koncentracja i nastrój, chęć do pracy. Dodam że mam zerową tolerkę na ketony.

To najlepszy stymulant jaki brałem obok amfetaminy :-)

Forma: puder.
  • 142 / / 0
Niestety rozczarowalem się działaniem substancji. Sort był w porzadku, a mimo to.. 150mg I.N dało spięcie, rozdraznienie, lekka stymulacje.. Bardziej irytacje. Zdecydowanie odradzam.
usunięto - surv
ODPOWIEDZ
Newsy
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN

Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.

NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy

Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.

Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę

Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.