Bufedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Bufedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 55 / 2 / 0
Pierwszy eksperyment z NEB. (wcześniej kilka razy bufedron, skutek dobry po ok. 10 min po oralnym już)

Oralnie ok. 60 mg - po 20 min zero działania
dorzucone po 20 min. - ok. 150 mg - po ok. godzinie od dorzucenia - zero działania

dorzucone sniff po ok. 40 mg - po 15 min zero działania

puls w normie
lekki niepokój
hmm

Dopisek: ok. 1,30 h po pierwszym wrzucie - lekkie pobudzenie, euforii jakiejkolwiek brak, koncentracja raczej zwyczajna.

Ja chciałem głównie skorzystać z możliwości koncentracji i pracy umysłowej.
Zależało mi też na nikłej przykrości zjazdu (po bufedronie był odczuwalnie nieprzyjemny, choć bez tragedii).

1,45 h po pierwszym wrzucie - bardzo delikatnie rosnące pobudzenie i koncentracja, ale można to też nazwać nawet placebo

Ponad 2 h po pierwszym wrzucie - delikatny niepokój utrzymuje się, minimalne podniecenie.
Tolerancja u mnie zerowa. Choć ostatnio dość często pseudoefedryna.
Może to ona mimimalizuje działanie?

3 godzina się zbliża i zero zmiany :/

c.d.n. (do edycji)

12 gru 2011, 19:57 / scalono - surveilled

No i zero efektów NEB-u.

Dorzuciłem oral brefedron 20 min temu, lekkie pobudzenie serca głównie

12 gru 2011, 23:01 / scalono - surveilled

No coż, po ok. godzinie od zarzucenia or w dwóch dawkach (pierwsza - ok. 200 mg, druga - ok. 200 mg) zaczął działać, jest ok, to o co mi chodziło, energia, jasność myśli, dobre do pracy i pisania.
Ale jak widać substancja bardzo nieekonomiczna, w zasadzie całość, którą miałem (500 mg) - na jeden dzień. Ciekawe kiedy zejdzie i jak, dam znać.

13 gru 2011, 06:15 / scalono - surveilled

@down:
Puder
Ostatnio zmieniony 12 grudnia 2011 przez markotny, łącznie zmieniany 4 razy.
  • 2428 / 92 / 0
Puder ? :huh:
Jeśli tak to wszystko jasne ;] mówiłem że ten puder to syf niesamowity , sie zastanawiam czy to w ogóle jest NEB ? :nuts: bo kurwa wątpię w to... działaniem mało co to NEB`a (w krysztale) przypomina...
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 211 / 2 / 0
Takie ilości NEB'a i nic????????
  • 55 / 2 / 0
Oral w sumie 420 ok.mg, nic, zero :/
  • 211 / 2 / 0
Ja bym po takim czymś był hospitalizowany ze stanem pod zawałowym :-p
150 mg już bardzo ostro mnie wyrywa.... Za ostro...
  • 2428 / 92 / 0
To coś cinko Chemman ^_^ NEB w kryształku zajebiście działał w dawce 200-250mg sniffem %-D
Kurwa że też nima teraz dobrego sortu :( szkoda bo parcie na mix z pMPPP mnie chyciło %-D
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 587 / 2 / 0
Opłaca się I.V pierdolnąć ? Próbował ktoś ? Ile na początek ? 30mg ?
  • 19 / / 0
Zgaduję że nie dysponujesz NEBem w kryształku ? a w tym tragicznym pudrze tak ? Jeśli zgadza się to weź tą dawkę którą zaproponowałeś zwiększ gdzieś tak trzy lub czterokrotnie...
Weźcie tego syfu nie kupujcie bo wywalanie pieniędzy w błoto , niech sie te kurwy sprzedawczyki ogarną i niech
kryształek NEBa powróci :yay:
  • 183 / 4 / 0
Jestem szczęśliwym posiadaczem NEBa. Kupiłem go specjalnie do nauki. I wiecie co? Daje radę :-) Działanie jak dla mnie podobne do amfetaminy i praktycznie brak efektów ubocznych. Poprawiona koncentracja i nastrój, chęć do pracy. Dodam że mam zerową tolerkę na ketony.

To najlepszy stymulant jaki brałem obok amfetaminy :-)

Forma: puder.
  • 147 / / 0
Niestety rozczarowalem się działaniem substancji. Sort był w porzadku, a mimo to.. 150mg I.N dało spięcie, rozdraznienie, lekka stymulacje.. Bardziej irytacje. Zdecydowanie odradzam.
usunięto - surv
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.