Syntetyczny opioid, będący jednocześnie agonistą oraz antagonistą receptorów opioidowych.
Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 425 / 33 / 0
Słuchaj w moim przypadku powiem ci nie oficjalnie bupra działała dużo mocniej kiedy ją sniffałem - nie jest to najmądrzejsze ale czułem wtedy wejście i fajną euforię po niej więc może spróbuj donosowo ? W zasadzie poradziłbym ci odstawienie ibogainą ale to dosyć eksperymentalne jest i musisz mieć naprawdę dość ćpania żeby zdecydować się na ten "trip". Konwencjonalnie natomiast powinieneś zrobić inaczej ponieważ wydaje mi się, że ze zbyt wysokiej dawki skoczyłeś na buprę. Jeśli umiesz i dajesz radę ze zmniejszaniem dawek zupy to powinineneś zejść do dawki gdzie nie jesteś ućpany ale nie masz skręta jeszcze czyli najniższa dawka bez skrętu i wytrzymać na takiej dawce 3-4 dni i dopiero bupra. Druga opcja to wejść sobie na metadon, który jest pełnym antagonistą wię zbije ci skręta w 100%, ma długi czas półtrwania więc nie musisz brać co parę godzin i powinieneś zredukować metadon do max. 30mg (im mniej tym lepiej) i wtedy przejść na buprę. Na chwilę obecną po około 5 dniach skręt z majki powinien puścić i ta bupra w końcu powinna zacząć działać jeśli już nie działa. Kiedy jeszcze ćpałem opio to DHC jechalem sobie do Polski do swojego prywatnego dentysty i prosiłem go o 2 x 60 sztuk DHC Continus 120mg czyli miałem 14,4 grama DHC i na tym można było sobie zejść po M czy H całkiem komfortowo a kosztowało to wcale nie za dużo. Tutaj cedzenie z paramolu to jest masakra cenowa 500mg za 10 funtów czyli drożej niż brown na ulicy. Próbowałeś schodzić kratomem z kodą ?
  • 1241 / 8 / 0
wszystko przez to ze wszyscy twierdzili ze ilez w tym maku moze byc tej morfiny a tu wychodzi na to ze bardzo w chuj ...
2mg bupry odpowiadaja 80mg morfiny dzisiaj 12mg (odpowiednik 480mg morfiny) i co i gowno dalej mnie skreca moze troche ulzylo ale - to tak jak wczoraj - kilka godzin po lepiej iiijjjj od nowa jazda.
  • 1033 / 7 / 0
pierdolenie, o
chyba, ze mowisz o przeciwbolowych właściwościach bupry
to ok, masz racje
80mg by mnie poskładało, a na buprze dochodziłem do 20mg bupry i.v (dojadałem klonem jeszcze)
  • 1241 / 8 / 0
tu chodzi o podanie oralne a nie iv obu substancji
  • 3206 / 176 / 0
80mg by mnie poskładało, a na buprze dochodziłem do 20mg bupry i.v (dojadałem klonem jeszcze)
To tak się, ludzie, da?

Ja po tych rewelacjach o ludziach bez tolerancji & buprze z zagranicznych stwierdzam, że po 2mg podjęzykowo bym rzygał.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1033 / 7 / 0
ja eeee wytrzymały jestem
bez tolerki przyjąłem za dużo fenta (palony, odmierzany na oko. w proszku miałem) i żyję
efekt: guz na łbie był jeno
ale, wiesz, to że ja żyję, nie znaczy, że ty przeżyjesz
to, że ktoś skoczył z 4 piętra i przeżył, nie znaczy, że ty przeżyjesz
  • 1241 / 8 / 0
w 4 dniu 16mg wreszcie zaleczylo skreta ! mam nadzieje ze na wieczor nie wroci bestia ;)
Na jutro mam 2 tab po 8mg subutexu (bez naloxonu) i chcetnie bym to wprowadzil iv ... na reendeerspotting oni wkladali te tabsy do szczykawy, pod cisnieniem mieszali jakis czas i podawali bez filtrowania ?
jest jakis przepis na przygotowanie takich tab.?
a moze zrobic zwyczajnie rozpuscic w wodzie zaciagnac przez filterek pstryk ?
  • 425 / 33 / 0
Jak najbardziej - na łyżkę, lekko podgrzać, OSTUDZIĆ najlepiej kostką lodu od spodu żeby się jak najwięcej wytrąciło potem filterek swan extraslim zafoliowany i pstryk. Tylko wszystko ma być jak najsterylniejsze tzn stół i łyżka umyta spirytem, ręce wiadomo i filterek nie z fajki tylko ten z foliowej rurki pakowany maszynowo po 6 i to ze środka folii nietknięty. Na reindeer spotting robią to w maksymalnie hujowy sposób, prosząc się o kłopoty. Jak się czujesz na tej buprze? Jakaś euforia tudzież lekka faza czy tylko normalność ?
  • 1241 / 8 / 0
eeee tylko troche normalnie i juz teraz o 18 zaczyna sie slowly nawrocik skreta ... (znowu nawrzucalem klony i zabralem sie za browary)
ale na jutro pomyslalem ze walnalbym jedna 8mg tabletke iv powinna zadzialac jak kilkanascie mg nie ? ( w koncu ta droga napewno ma wieksza dostepnosc niz 40-50%oral)
i na wieczor strzelic druga a w poniedzialek chyba znowu podniose dawke ...

hmm potrzebuje ustabilizowac sie i zastanowiac czy zejsc z tej bupry od razu czy sobie jednak nazbierac troche tych pigolek na przyszlosc

ale to podgrzewanie bupry wasaty to niby po co ? taka tabsa sie rozpuszcza momentalnie ...
sprobuje jutro a jak mi nie wyjdzie to qrwa nie bedzie pomocy haha
  • 425 / 33 / 0
Te moje tabsy nie rozpuszczały się tak idealnie ale ja miałem suboxone więc podgrzewałem a poza tym zawsze miałem fanaberię z gotowaniem wszystkiego ze względów bakteriologiczno-sanitarno-epidemiologicznych.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Wed, 18 Jun 2025 21:37:02 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750282573'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.

Jak służby rozbiły kokainowy szlak z Kostaryki do Europy?

Międzynarodowa operacja o kryptonimie „Purga-Calipso Guanacaste”, koordynowana w Europie przez Europol i prowadzona równolegle przez kostarykańską Policía de Control de Drogas, hiszpańską Guardia Civil oraz portugalską Polícia Judiciária, zlikwidowała szlak przerzutowy, którym od 2019 roku trafiały do Europy setki kilogramów kokainy ukrytej w mrożonym proszku juki i kontenerach z owocami.

Nowelizacja ustawy tytoniowej. MZ chce zakazać sprzedaży jednorazowych e-papierosów

Ministerstwo Zdrowia opublikowało projekt nowelizacji ustawy o ochronie zdrowia przed następstwami używania tytoniu i wyrobów tytoniowych. Jednym z jego głównych założeń jest całkowity zakaz sprzedaży jednorazowych e-papierosów, zarówno tych z nikotyną, jak i bez niej.