Dokładnie to chciałem przekazać. Z tęsknoty za MDPV (prawie napisał za mnie licencjat) testuje po kolei wszystko, co mogłoby być do niego podobne, etkat ewidentenie odpada. W pracy nie przeszkadza, ale też nie pomaga. Do pracy NEB jest moim aktualnym faworytem, pentedron też wydaje się ok. Na dniach jeszcze test alfa-PVP, z którym wiążę duże nadzieje.
Sorry vet za urazę, zagalopowałem się nieco, ale po chuj mówić o euforii jak siedzisz przy kompie? nie dałeś jej szans zaistnieć. Jak dla mnie (obliczenia, logika, pamięć) to etkat prawie ideał, odzwierciedla spida klasycznego. różnica w nauce po spidzie i MDPV jest taka, że po 12h na MDPV, co ja pierdole, po 6ciu, nie możesz złożyć zdania bo łapiesz pętle jakieś pojebane paranoiczne, a po spidzie (w tym etkacie) pamiętasz 5cio cyfrowe liczby wspomniane w pisanym opracowaniu 3 stron y wcześniej, ale to chyba kwestia osobnicza...
@WĆ a jadłeś a-pvp? etylo da sie wapor? sorry za offtop
Może niektórym lepiej się uczy po stymulantach, to chyba kwestia osobnicza.
Ja Cię rozumiem, bo mnie stymulanty w żadnym momencie nie motywują, a zapał do nauki łapie mnie tylko na fazach na tyle mocnych, że zazwyczaj poziom mętliku w głowie przekracza maksymalny, przy którym umiem się uczyć.
Tylko nie w dawkach do upierdolenia sie... tylko mniejszych
Myślę, że etylfenidat, albo kamfetamina dużo lepiej by się sprawdziły. Ten pierwszy sprawdzę wkrótce.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.