Dokładnie to chciałem przekazać. Z tęsknoty za MDPV (prawie napisał za mnie licencjat) testuje po kolei wszystko, co mogłoby być do niego podobne, etkat ewidentenie odpada. W pracy nie przeszkadza, ale też nie pomaga. Do pracy NEB jest moim aktualnym faworytem, pentedron też wydaje się ok. Na dniach jeszcze test alfa-PVP, z którym wiążę duże nadzieje.
Sorry vet za urazę, zagalopowałem się nieco, ale po chuj mówić o euforii jak siedzisz przy kompie? nie dałeś jej szans zaistnieć. Jak dla mnie (obliczenia, logika, pamięć) to etkat prawie ideał, odzwierciedla spida klasycznego. różnica w nauce po spidzie i MDPV jest taka, że po 12h na MDPV, co ja pierdole, po 6ciu, nie możesz złożyć zdania bo łapiesz pętle jakieś pojebane paranoiczne, a po spidzie (w tym etkacie) pamiętasz 5cio cyfrowe liczby wspomniane w pisanym opracowaniu 3 stron y wcześniej, ale to chyba kwestia osobnicza...
@WĆ a jadłeś a-pvp? etylo da sie wapor? sorry za offtop
Może niektórym lepiej się uczy po stymulantach, to chyba kwestia osobnicza.
Ja Cię rozumiem, bo mnie stymulanty w żadnym momencie nie motywują, a zapał do nauki łapie mnie tylko na fazach na tyle mocnych, że zazwyczaj poziom mętliku w głowie przekracza maksymalny, przy którym umiem się uczyć.
Tylko nie w dawkach do upierdolenia sie... tylko mniejszych
Myślę, że etylfenidat, albo kamfetamina dużo lepiej by się sprawdziły. Ten pierwszy sprawdzę wkrótce.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA
Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.