EdwardZnienacka pisze:Jak sie wypniesz w pięknej pozycji na pieska to też bedzie rozłożonaKurwik pisze:Ale dokładniej wytrzesz bo masz dupę rozłożoną. I jak wstajesz to się poślady składają i wszystko rozsmarowujesz. Fu.
Teraz to ja sie Was boje jak Wy dupe na siedząco podcieracie
nie powiem pisze: - zdrapuje fakersem i palcem wskazującym skórki wokoło paznokcia kciuka. Od zawsze na zawsze.
Przez takie zdrapywanie skórek na kciuku możesz uszkodzić matryce paznokcia, przez co ten będzie rósł w bardzo dziwny sposób. Np. mając pofalowaną powierzchnie, tworząc jakieś kratery i zagłębienia. Odradzam, niektórzy ludzie widząc takie kciuki po prostu się brzydzą inni (nawet lekarze) myślą że masz grzybicę lub inne choroby. Jeśli już do tego doprowadzisz, to w zasadzie nie pozbędziesz się takich skurwiałych, oryginalnych, czy też po prostu odbiegających od normy paznokci. Raz uszkodzona matryca będzie produkować paznokieć zawsze zniekształcony, pofalowany itp. Jeśli nawet dasz radę i pozbędziesz się tego głupiego przyzwyczajenia, to żeby uzyskać idealnie gładkie paznokcie na kciukach trzeba używać pilnika o różnej ścieralności, polerki i różnych odżywek.
przekum pisze:Podcieram dupę zawsze "na stojąco".
Breslau jest niemieckie!
Normalnie to na siedząco!
Srasz też na stojąco?
Po dzisiejszym robię przerwę
Syn Bozy pisze: Normalnie to na siedząco!
Breslau jest niemieckie!
EdwardZnienacka pisze:No w góre sie podciera. A dziś pierwszy raz spróbowałem na siedząco. ALE KURWA DZIWNIE! Od razu wstałem i podtarłem sie normalnie jednak
Pytając o kierunek miałem bardziej na myśli czy w stronę jajec czy w stronę pleców. (historyjka kilka postów wyżej)
Wiecie co, a kurwa podcierajcie sie na siedząco! Ja jestem alternatywny!
Breslau jest niemieckie!
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.