Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 2428 / 92 / 0
EdwardZnienacka pisze:
Kurwik pisze:
Ale dokładniej wytrzesz bo masz dupę rozłożoną. I jak wstajesz to się poślady składają i wszystko rozsmarowujesz. Fu.
Jak sie wypniesz w pięknej pozycji na pieska to też bedzie rozłożona %-D
Dokładnie ^_^

Teraz to ja sie Was boje jak Wy dupe na siedząco podcieracie %-D , do dzisiaj byłem przekonany że tak sie nie da :nuts:
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2518 / 28 / 0
nie powiem pisze:
- zdrapuje fakersem i palcem wskazującym skórki wokoło paznokcia kciuka. Od zawsze na zawsze.
Mam podobnie, od jakiegoś 12 roku życia dłubię skórki wokół kciuków, wcześniej miałem tam kurzajki, może stąd to przyzwyczajenie.

Przez takie zdrapywanie skórek na kciuku możesz uszkodzić matryce paznokcia, przez co ten będzie rósł w bardzo dziwny sposób. Np. mając pofalowaną powierzchnie, tworząc jakieś kratery i zagłębienia. Odradzam, niektórzy ludzie widząc takie kciuki po prostu się brzydzą inni (nawet lekarze) myślą że masz grzybicę lub inne choroby. Jeśli już do tego doprowadzisz, to w zasadzie nie pozbędziesz się takich skurwiałych, oryginalnych, czy też po prostu odbiegających od normy paznokci. Raz uszkodzona matryca będzie produkować paznokieć zawsze zniekształcony, pofalowany itp. Jeśli nawet dasz radę i pozbędziesz się tego głupiego przyzwyczajenia, to żeby uzyskać idealnie gładkie paznokcie na kciukach trzeba używać pilnika o różnej ścieralności, polerki i różnych odżywek.
  • 283 / 1 / 0
przekum pisze:
Podcieram dupę zawsze "na stojąco".
To wy juz nawet wysrać sie normalnie nie umiecie?
Nie ma Antka w całym mieście, nie naćpałem się nim jescze, popatrz ooo popatrz
  • 291 / 1 / 0
Rozwaliliście mi system tym podcieraniem dupy na stojąco :D A w którą stronę podcieracie? Znajoma z pogotowia miała taki przypadek, że przy badaniu odbytu znalazła kał, następnie sprawdziła też cipkę, zgadnijcie co tam znalazła. Taki jest właśnie efekt podcierania się w złą stronę przez kobiety. Smacznej minetki :kotz:
Ostatnio zmieniony 21 listopada 2011 przez Pani Jedyna, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1519 / 20 / 0
No w góre sie podciera. A dziś pierwszy raz spróbowałem na siedząco. ALE KURWA DZIWNIE! Od razu wstałem i podtarłem sie normalnie jednak
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 2879 / 101 / 0
Hyperreal nakręca eksperymenty
Normalnie to na siedząco!
Srasz też na stojąco?
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 838 / 7 / 0
Ja lubi się grzać nad kuchenką gazową. Podchodzę do kuchenki odchylam bluzkę i wpuszczam strumień rozgrzanych cząsteczek powietrza by delikatnie muskały moją skórę dając mi poczucie przyjemnego ciepła. Dziwne przyzwyczajenie, ale to taki mój rodzaj medytacji.
Uwaga! Użytkownik llabx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1519 / 20 / 0
Syn Bozy pisze:
Normalnie to na siedząco!
Normalnie to pojęcie względne. Ja dalej jestem w szoku, jak można podcierać sie na siedząco. Jak to jest niewygodne,dziwne i wgl DO DUPY

Breslau jest niemieckie!
  • 291 / 1 / 0
EdwardZnienacka pisze:
No w góre sie podciera. A dziś pierwszy raz spróbowałem na siedząco. ALE KURWA DZIWNIE! Od razu wstałem i podtarłem sie normalnie jednak
W górę to pojęcie względne, no chyba, że stoisz hahaha. Dalej z tego nie mogę. Mnie np niewygodnie jest się podcierać na stojąco. Próbowałem kilka razy srania w lesie na tripie i jest po prostu dziwnie.
Pytając o kierunek miałem bardziej na myśli czy w stronę jajec czy w stronę pleców. (historyjka kilka postów wyżej)
Ostatnio zmieniony 21 listopada 2011 przez Pani Jedyna, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1519 / 20 / 0
No ja w góre znaczy sie w strone pleców.

Wiecie co, a kurwa podcierajcie sie na siedząco! Ja jestem alternatywny!
Ostatnio zmieniony 21 listopada 2011 przez EdwardZnienacka, łącznie zmieniany 1 raz.

Breslau jest niemieckie!
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.