EdwardZnienacka pisze:Jak sie wypniesz w pięknej pozycji na pieska to też bedzie rozłożonaKurwik pisze:Ale dokładniej wytrzesz bo masz dupę rozłożoną. I jak wstajesz to się poślady składają i wszystko rozsmarowujesz. Fu.
Teraz to ja sie Was boje jak Wy dupe na siedząco podcieracie
nie powiem pisze: - zdrapuje fakersem i palcem wskazującym skórki wokoło paznokcia kciuka. Od zawsze na zawsze.
Przez takie zdrapywanie skórek na kciuku możesz uszkodzić matryce paznokcia, przez co ten będzie rósł w bardzo dziwny sposób. Np. mając pofalowaną powierzchnie, tworząc jakieś kratery i zagłębienia. Odradzam, niektórzy ludzie widząc takie kciuki po prostu się brzydzą inni (nawet lekarze) myślą że masz grzybicę lub inne choroby. Jeśli już do tego doprowadzisz, to w zasadzie nie pozbędziesz się takich skurwiałych, oryginalnych, czy też po prostu odbiegających od normy paznokci. Raz uszkodzona matryca będzie produkować paznokieć zawsze zniekształcony, pofalowany itp. Jeśli nawet dasz radę i pozbędziesz się tego głupiego przyzwyczajenia, to żeby uzyskać idealnie gładkie paznokcie na kciukach trzeba używać pilnika o różnej ścieralności, polerki i różnych odżywek.
przekum pisze:Podcieram dupę zawsze "na stojąco".
Breslau jest niemieckie!
Normalnie to na siedząco!
Srasz też na stojąco?
Po dzisiejszym robię przerwę
Syn Bozy pisze: Normalnie to na siedząco!
Breslau jest niemieckie!
EdwardZnienacka pisze:No w góre sie podciera. A dziś pierwszy raz spróbowałem na siedząco. ALE KURWA DZIWNIE! Od razu wstałem i podtarłem sie normalnie jednak
Pytając o kierunek miałem bardziej na myśli czy w stronę jajec czy w stronę pleców. (historyjka kilka postów wyżej)
Wiecie co, a kurwa podcierajcie sie na siedząco! Ja jestem alternatywny!
Breslau jest niemieckie!
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.