EdwardZnienacka pisze:Jak sie wypniesz w pięknej pozycji na pieska to też bedzie rozłożonaKurwik pisze:Ale dokładniej wytrzesz bo masz dupę rozłożoną. I jak wstajesz to się poślady składają i wszystko rozsmarowujesz. Fu.
Teraz to ja sie Was boje jak Wy dupe na siedząco podcieracie
nie powiem pisze: - zdrapuje fakersem i palcem wskazującym skórki wokoło paznokcia kciuka. Od zawsze na zawsze.
Przez takie zdrapywanie skórek na kciuku możesz uszkodzić matryce paznokcia, przez co ten będzie rósł w bardzo dziwny sposób. Np. mając pofalowaną powierzchnie, tworząc jakieś kratery i zagłębienia. Odradzam, niektórzy ludzie widząc takie kciuki po prostu się brzydzą inni (nawet lekarze) myślą że masz grzybicę lub inne choroby. Jeśli już do tego doprowadzisz, to w zasadzie nie pozbędziesz się takich skurwiałych, oryginalnych, czy też po prostu odbiegających od normy paznokci. Raz uszkodzona matryca będzie produkować paznokieć zawsze zniekształcony, pofalowany itp. Jeśli nawet dasz radę i pozbędziesz się tego głupiego przyzwyczajenia, to żeby uzyskać idealnie gładkie paznokcie na kciukach trzeba używać pilnika o różnej ścieralności, polerki i różnych odżywek.
przekum pisze:Podcieram dupę zawsze "na stojąco".
Breslau jest niemieckie!
Normalnie to na siedząco!
Srasz też na stojąco?
Po dzisiejszym robię przerwę
Syn Bozy pisze: Normalnie to na siedząco!
Breslau jest niemieckie!
EdwardZnienacka pisze:No w góre sie podciera. A dziś pierwszy raz spróbowałem na siedząco. ALE KURWA DZIWNIE! Od razu wstałem i podtarłem sie normalnie jednak
Pytając o kierunek miałem bardziej na myśli czy w stronę jajec czy w stronę pleców. (historyjka kilka postów wyżej)
Wiecie co, a kurwa podcierajcie sie na siedząco! Ja jestem alternatywny!
Breslau jest niemieckie!
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.