Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
@universo

Smakuje rzeczywiście jak gówno i podobnie trzepie. Już lepszy sniff.
  • 3959 / 149 / 0
disko pisze:
Z tego, co pamietam to @eso waporyzowal penta i bardzo nie polecal :P
potwierdzam :old:

tydzien pozniej jeszcze krew mi jebala palonym pentem, wyciagnijcie wnioski z doswiadczenia forumowego kolegi i nie wchodzcie do rzeki w ktorej sie topilem.
niedojebanie genetyczne
  • 348 / 9 / 0
universo pisze:
Poważnie tak smakuje? Jakbyś to porównał do alfy? Bo alfa palona smakuje git jak dla mnie :)
Jak przypalany plastik, ciężki i duszący dym. Ja mimo, że nie dorobiłem się takich akcji jak eso, to też nie polecam.
A alfa przestanie Ci smakować jak pierwszy raz popalisz sobie jamę ustną i gardło po krzywch ciągach z wapo non-stop kilku gram %-D Da się wtedy jeść i pić tylko jak się znieczuli np paloną alfą :gun: %-D
Żyję szybko bo mi wolno.
  • 38 / 4 / 0
Pentus wciąga i to niesamowicie, ciężko powstrzymać się przed kolejnymi dorzutkami, nigdy nie warto mieć przy sobie całego zapasu bo znika niesamowicie szybko. Całe szczęście gdy zapas się kończy można przypomnieć sobie jak to jest nie mieć non stop przeoranego nosa. A działanie pentedronu określiłbym jako raczej smyranie nienachalna symulacją i zwiększoną gadatliwość, podsumowując idealne na spotkanie z kumplami i raczenie sie rozmową lub bieganiem po polu :P
  • 14 / / 0
gloow, idealnie opisałeś moją sytuację.
Czy ktoś spotkał się z widzeniem przez mgłe po kilku dniowym ciągu? Tak. To było głupie posunięcie. :wall: Samo znikło.
Szczęście to chuj, chuj to banan. Godność to Ty. Ciebie nie ma. Szaleńczy wir wszystkiego co urojone. Innymi słowy kupa gówna.
  • 203 / 8 / 0
Nie wyobrażam sobie na zjeździe po pencie nie zajarać jakiejś maczanki. Niby pikawa bardziej świruje ale człowiek przynajmniej się wyluzuje. ^_^
Advisor pisze:
Advisor: każdy giet to jeden grzech, np. :" tu masz za kontrolę przepływu informacji ruska szmato"
Advisor:"tutaj za nie udzielenie pomocy marynarzom na Kursku"
Advisor:"tu za bycie nacjonalistą"
Odczynnik▸wody kromka
  • 92 / 1 / 0
Mam pierwszy raz do czynienia z jakas konkretne iloscia pentedronu (blisko 2g) prosto od popularnego sprzedawcy g.

Zaczalem rano przed praca, godzina 7 (wiem, do roboty cpac nie wypada, ale sprobowac trzeba, nie ?)
Kolejne poszly ok 15, pozniej 19, spokojnie dalbym rade zasnac ok 1, lecz leciutkie:] cisnienie i chec sprawdzenia jak to jest byc na wyzszych obrotach przez dluzszy czas, spowodowaly ze, posypala sie troszke wieksza krecha ok 23.
Poki co wspieram sie kawa i szczpyta tytoniu (ktorego na codzien nie uzywam).
Mysle, ze poleci przed switem jeszcze cos na lusterko, a plany na pozniej, to z 2 bombeczki zrobic coby przezyc kolejny dzien pracy.

Oczywiscie staram sie jesc w miare normalnie, lecz nacisk klade na latwo wchodzace owoce i warzywa, do tego duuzo wody (mocznik jak i defekacja w normie)

Mam nadzieje, ze w razie szybszego zjazdu, nie obale sie na ziemie, jedynie doswiadcze normalnego zjazdowego, troszke chujowego samopoczucia, oczywiscie kawka dopomoze, kiedy pikawka jeszcze solidnie pika, a mozg troche zmeczony.

ps. ciekaw jestem czy z biegiem czasu powstana jakies nowe stymulanty ze zminimalizowanymi efektami ubocznymi... problem z zasnieciem to nie problem, ale niezle musi byc czlowiek rozklekotany fizycznie i psychicznie po dluzszym uzywaniu takich zabawek.

ps2. Sadze, ze naczytalem sie na tym forum wystarczajaco duzo, by ustrzec sie przed wjebaniem w tego typu badziew
  • 1262 / 17 / 0
Czy istnieją potencjalni następcy dla pentadronu? Bo to jak jego metabolity jadą po pikawie i to, że się po nim obraz tak rozmazuje co nie wiem czy nie jest szkodliwe na dłuższą metę jest nie bardzo do zaakceptowania.
Uwaga! Użytkownik NieLubieZielska nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1857 / 70 / 80
Ja to rozmazywanie obrazu miałem też po innych stymulantach. Ostatnio po ciągu na mefie to dość mocno odczułem. Szybko przechodzi, wystarczy sie wyspać.
A pentedronu nie polecam, to taka alfa w wersji lajt.
  • 348 / 9 / 0
@NLZ - a NEBa próbowałeś? imo znacznie lepiej od pente, a z tego co pamiętam nie było go w kolejce do delegalizacji w tym roku.
Żyję szybko bo mi wolno.
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.

CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.

Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć

Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.