Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ta opcja zazycia jest ciekawa tylko wlasnie ze wzgledu na wejscie i pierwsze 10-15min
mysle, ze mix z alfa spoko. co prawda najmadrzejsze i najbezpieczniejsze to nie jest ale jebalem juz mixy ketonow (sniff) jak 3mmc+pent, alfa+3mmc i chyba jeden 3mmc+pent+alfa i nigdy nic mi nie bylo.
ale plucka moga bolec troche jak spalimy kilka takich nabic.
Przeniesiono z wątku o 3-mmc - dejvis
Także nie zabijajcie okien i drzwi deskami jak już zamontują kamery
Po pvp. A ONI o tym wiedzą
teraz na odwrót.
Na myślę że w ciągu dwóch lat wydałem na to średnią wypłatę krajową ^^
Jak tyle wpierdolicie, albo dojdziecie do rozsądnych wniosków albo przestaniecie to żreć.
Zastosowanie nr1 dla penta to sex, jak nie jem tego z moją lubą to zazwyczaj pocinamy w samochodówki na kierownicy, bo do klubów już się nie nadaje, chyba że zaczniemy alkoholowo.
Przy opcji nr1, gram na dwóch w zupełności wystarczy(na 8godzin zabawy) jeżeli nie żresz tego co tydzień (jak ja kiedyś) następnie do przepisu dodajemy dwa krążki etizolamu i kulturalnie idziemy spać, jeżeli nie, to nad ranem mamy kryzys który przeistacza się w tylko niewyspanie, bez większych psychicznych spin, ONI nie wiedzą xd
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.