Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ta opcja zazycia jest ciekawa tylko wlasnie ze wzgledu na wejscie i pierwsze 10-15min
mysle, ze mix z alfa spoko. co prawda najmadrzejsze i najbezpieczniejsze to nie jest ale jebalem juz mixy ketonow (sniff) jak 3mmc+pent, alfa+3mmc i chyba jeden 3mmc+pent+alfa i nigdy nic mi nie bylo.
ale plucka moga bolec troche jak spalimy kilka takich nabic.
Przeniesiono z wątku o 3-mmc - dejvis
Także nie zabijajcie okien i drzwi deskami jak już zamontują kamery
Po pvp. A ONI o tym wiedzą
teraz na odwrót.
Na myślę że w ciągu dwóch lat wydałem na to średnią wypłatę krajową ^^
Jak tyle wpierdolicie, albo dojdziecie do rozsądnych wniosków albo przestaniecie to żreć.
Zastosowanie nr1 dla penta to sex, jak nie jem tego z moją lubą to zazwyczaj pocinamy w samochodówki na kierownicy, bo do klubów już się nie nadaje, chyba że zaczniemy alkoholowo.
Przy opcji nr1, gram na dwóch w zupełności wystarczy(na 8godzin zabawy) jeżeli nie żresz tego co tydzień (jak ja kiedyś) następnie do przepisu dodajemy dwa krążki etizolamu i kulturalnie idziemy spać, jeżeli nie, to nad ranem mamy kryzys który przeistacza się w tylko niewyspanie, bez większych psychicznych spin, ONI nie wiedzą xd
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.