Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 86 / / 0
Ja nie mam skłonności do uzależnień więc jestem spokojny , nigdy w życiu nie waliłem ciągu a z narkotykami obcuję od 10 lat ,zawsze jednorazowo ,raz na jakiś czas , ogólnie zawsze ćpam tylko 1 noc/imprezę a potem dochodzę do siebie 2 dni , papierosy po 6 latach rzuciłem z dnia na dzień więc luzzzz :)
  • 322 / 2 / 0
pixiarzkrakow pisze:
Ja nie mam skłonności do uzależnień więc jestem spokojny
Z całym szacunkiem kolego, ale to najgłupsze podejście jakie możesz mieć. Pentedron ma ogromny potencjał uzależniający, a takie mniemanie o sobie da ci fałszywe poczucie bezpieczeństwa, które jest zajebistym katalizatorem uzależnienia psychicznego.
W czerwonej tabletce było DMT z IMAO, a w niebieskiej końska dawska GHB. Dobrze wybrałeś, Neo.
  • 86 / / 0
Spoko ,jak przestrzegasz to będę miał się na baczności :)

Skoro do tej pory (10 lat sporadycznego obcowania z dragami , lata: 2003,2005,2006 2007 - wtedy częściej XTC-dyskoteki , od końca 2007-czerwca 2013 nie wziąłem nic) , nie wjebałem się w nic to sądzę że jestem w miarę bezpieczny ,ale wezmę sobie Twoją radę do serca :)

Fuzja - D5

Pozwolę sobie jeszcze opisać moje wrażenia z zejścia pentka 200mg snif (zmixowanego z 3-MMC 300mg oral) ,był to mój pierwszy raz z tymi RC.

Lekki ból głowy ,niemożność skupienia się na jednej czynności , chciałoby się coś zrobić ,ale nie wiadomo co ze sobą począć ,uczucie wewnętrznej pustki ,myśli napływają do głowy ,ale nie da się skupić na tym by przemyśleć dokładniej jakiś temat .
Jeśli chodzi o sen... 10 godzin od zażycia sen niemożliwy , po 3 godzinach leżenia z zamkniętymi oczami ,połknięty 1 etizolam (chyba za mało) ,pomogło zasnąć na 1 godzinę ,ale wystarczył choć 1 mimowolny ruch ręką lub nogą w czasie leżenia aby wybić się z rytmu i pospane ..
Próby snu mógłbym zobrazować tak : jedna część mózgu prawie wyłączona i gotowa do spoczynku , a do drugiej zaś co chwilę napływają jakieś myśli na ,których jak już napisałem nie można się skupić.

Reasumując : ta substancja zbytnio nie przypadła mi do gustu ,efekty uboczne nie są warte tej fazy ,raczej nie mam zbytniej ochoty na powtórkę.
  • 115 / 1 / 0
@Up Dodałbym do tego jeszcze zimne dłonie i roztrzęsienie na zejściu oraz rzucającą się w oczy ziemistą twarz. Wypisz, wymaluj pentedron.
Żeby moja żona wiedziała co to zjeba po wcinaniu sprzętu przez 5 dni to by zamknęła swoją buźkę raz na zawsze. Temat chandry minąłby bezpowrotnie...
  • 86 / / 0
Mi nawet nie dokuczało zimno , palce u stóp nie były zsiniałe ani zimne , kolana też nie były sine (po dobrej A zawsze tak mam)
Ziemista twarz .. hmmm ja zawsze na zejściu po chemii wyglądam na bardziej opalonego(regularnie korzystam z solarium :-p )-skóra wydaje mi się zawsze ciemniejsza no i właśnie na zejściu po pentku tak samo miałem ..da się też zauważyć inny wygląd w lustrze niż na codzień ,nie potrafię tego określić ,ale twarz jest jakby inna ,wydaje się być trochę atrakcyjniejsza niż zazwyczaj "na czysto" %-D :rolleyes:
  • 124 / 15 / 0
spróbowałem p.o. próbkę pente od vendora. jakieś 120 mg
T= -1.00 po 3mmc (250 p.o., 160 i.v.) Byłem na bardzo miłej fazie pobudzenia i skupienia,i wpadłem na pomysł zjedzenia
T= +0.00 zjadłem owo coś w zawiniątku z chusteczki, przepijając sporą ilością etylohebaty
T= +0.30 moje ogarnięcie poszło w pył, zacząłem się czuć źle i paskudnie, jakbym komuś zrobił krzywdę i próbował sobie przypomnieć komu i co
zacząłem mechanicznie przeglądać stronki z informacjami chemicznymi istniały tylko "wiadomości o innych ercekach"
T=+1.27 nawet 180 3mmc i.v. nie daje za wiele, lekka euforia i krótki okres jasności
T= +2.00 Mechanizm działania jeszcze gorszy, czuje że nie robie nic pożytecznego, a mimo to kontynuuje, z pasją maniaka.
T= +7.00 Może i pente mnie tyle nie trzymał przy komputerze, ale byłem zbyt odmóżdżony źeby spróbowac odejść od wspaniałej chemii...
T= +7.14 Kładę się na łóżeczku, o dziwo, zasypiam :zzz:
T= +9.30 Nareszcie zaczynam ogarniać na południowe zajęcia, przed wyjściem łykam kryształek emce, żeby nie zasnąć

na zajęciach poza zmułą spotkały mnie o dziwo pochwały za zręczność i szybkość.
Nie po to przestałem brać morfinę żeby mnie stymulant dobijał psychicznie na dzień po :#:
jeśli to była zwała, to w takim razie pierwsząw żyhciu zaliczyłem na mixie z pente

Major Kocięba Powiada:
KOCHAM WAS MISIACZKI KOCIACZKI I KETONOWE ROBACZKI
  • 422 / 3 / 0
Alo.

Weszłem w posiadanie plastykowej probówki z przedziałką - gratis, próbka. Mam rozumieć, że "1.0" oznaczać ma około 1g?
Ostatnio zmieniony 07 grudnia 2013 przez zWidzian, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik zWidzian nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 247 / 1 / 0
zWidzian pisze:
Alo.

Weszłem w posiadanie plastykowej probówki z przedziałką - gratis, próbka. Mam rozumieć, że "1.0" oznaczać ma około 1g?
Jest to zapewne probówka eppendorfa- 1.0 oznacza 1 mililitr a nie gram.
  • 422 / 3 / 0
Mielony kryształ(lub drobny kryształ. 1ml? Jaka gęstość?
Uwaga! Użytkownik zWidzian nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 109 / 3 / 0
Około 150mg sniffem sortu w postaci małych białych kryształków i w konsekwencji: czerwone plamy na rękach o średnicy 1-2 cm, problemy z pęcherzem - niemożność oddania moczu. Co jest grane?
"Ćpałeś coś?" - najczęstsze pytanie, jakie słyszę będąc trzeźwym. Kontakt : przypadek2cp(at)protonmail.com
a stamtąd już możemy przejść na jakiś szyfrowany komunikator
(na komunikatorze [h] wiadomości znikają zanim zdążę je odczytać :D)
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.

CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.

Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć

Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.