Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
artur019 pisze:Bo a-pvp to NDRI i to kurewsko mocny. Ale koniec offtopu. :-D
Postaramy się. O ile off się nie rozwinie, to wytrzymamy. mrstothet.
wildwolf1 pisze:U mnie po przesadzeniu z dawką włączył się przechujowy nieogar i gonitwa myśli, bardzo zjebane uczucie.
Heheh, było jeszcze dorzucić trochę i rozkoszować się delikatnymi halunami podczas których miałem całkowitą świadomość, że tak jest a jednak i tak jakieś cienie zapierdzielały po pokoju a klamka na drzwiach zjeżdżała w dół a potem w góre, a kupka okruchów była gniazdem małych robaczków ( i tu chociaż miałem świadomośc że tak jest to i tak wołałem panne żeby mi potwierdziła na 100% że to nie jest robactwo heheheh ).
A ogólnie pytranko takie, bo nie znalazłem odpowiedzi... pente zazwyczaj dostawałem w krysztale z firmy "X" i ostatnio przysłali mi GRATISOWĄ paczkę której nie zamawiałem (wyobraźcie sobie jakie było moje zadowolenie, gdy otworzyłem a tu na opakowaniu napis: 10g PENTE :D haha), ale otwieram dalej a tu proszek wyglądający podobnie do soli, zero większego kryształu tylko ten miał. Więc zacząłem próbować i na początek troszkę na palca i na język - słone jak cholera, ale delikatny posmak pentki daje się wyczuć, potem sniff a tu masakra... gryzie, szczypie w nocha okropnie. Poza tym zaraz po wysypaniu robi się wilgotny i to dosyć bardzo, a z tym nie spotkałem się przy zabawach z kryształem. Dodam, że mam do tychże zabaw metalową tackę, której używam od kilku miesięcy i przy krysztale i innych nic się z nią nie działo, a ten niezidentyfikowany proszek po pozostaniu na niej przez kilka godzin spowodował na niej korozje... Ogarnia ktoś co to moze być?
Trzymał ktos z Was pentka w foli Alu?
ja zawsze podaje w cebulkach ( siateczka ) ale jeden typ zawsze prosi zeby bylo w foli, wiec zrobilem kilka sztuk dla niego i odlozylem, dzis przyszedł i otworzyl jedną i jak sie okazało pente robi sie wilgotniejszy i zaczyna smierdziec, dodam ze to drobniutkie krysztalki bardziej jak sól.
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie
W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.