Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
artur019 pisze:Bo a-pvp to NDRI i to kurewsko mocny. Ale koniec offtopu. :-D
Postaramy się. O ile off się nie rozwinie, to wytrzymamy. mrstothet.
wildwolf1 pisze:U mnie po przesadzeniu z dawką włączył się przechujowy nieogar i gonitwa myśli, bardzo zjebane uczucie.
Heheh, było jeszcze dorzucić trochę i rozkoszować się delikatnymi halunami podczas których miałem całkowitą świadomość, że tak jest a jednak i tak jakieś cienie zapierdzielały po pokoju a klamka na drzwiach zjeżdżała w dół a potem w góre, a kupka okruchów była gniazdem małych robaczków ( i tu chociaż miałem świadomośc że tak jest to i tak wołałem panne żeby mi potwierdziła na 100% że to nie jest robactwo heheheh ).
A ogólnie pytranko takie, bo nie znalazłem odpowiedzi... pente zazwyczaj dostawałem w krysztale z firmy "X" i ostatnio przysłali mi GRATISOWĄ paczkę której nie zamawiałem (wyobraźcie sobie jakie było moje zadowolenie, gdy otworzyłem a tu na opakowaniu napis: 10g PENTE :D haha), ale otwieram dalej a tu proszek wyglądający podobnie do soli, zero większego kryształu tylko ten miał. Więc zacząłem próbować i na początek troszkę na palca i na język - słone jak cholera, ale delikatny posmak pentki daje się wyczuć, potem sniff a tu masakra... gryzie, szczypie w nocha okropnie. Poza tym zaraz po wysypaniu robi się wilgotny i to dosyć bardzo, a z tym nie spotkałem się przy zabawach z kryształem. Dodam, że mam do tychże zabaw metalową tackę, której używam od kilku miesięcy i przy krysztale i innych nic się z nią nie działo, a ten niezidentyfikowany proszek po pozostaniu na niej przez kilka godzin spowodował na niej korozje... Ogarnia ktoś co to moze być?
Trzymał ktos z Was pentka w foli Alu?
ja zawsze podaje w cebulkach ( siateczka ) ale jeden typ zawsze prosi zeby bylo w foli, wiec zrobilem kilka sztuk dla niego i odlozylem, dzis przyszedł i otworzyl jedną i jak sie okazało pente robi sie wilgotniejszy i zaczyna smierdziec, dodam ze to drobniutkie krysztalki bardziej jak sól.
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.