Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
Drogie Dzieci,
jako, że wątek notorycznie powraca i nie ma jednoznacznej odpowiedzi, postanowiłam podzielić się z Wami rzetelnymi wynikami testu, na użytek mój i Wasz i całego grona zainteresowanych, zrobiłam sobie test w pięć godzin po zażyciu Pente.
Do tego celu użyłam multitestu (o zgrozo 28zł!), którego wykonanie jest dużo mniej skomplikowane od testu ajkju
No, ale do rzeczy, wszem i wobec ogłaszam: "Jest to minus!"
ręce same składają się do oklasków ; )
dziękuję.
ciąg dalszy nastąpi.
Tyler Durden pisze:Jasne, na testach wykrywa tylko PEA i selegilinę jako amfę, a RC raczej nie pokazuje w ogóle.
ciąg dalszy nastąpi.
a tak serio to mam kryzys, może mnie uspokoicie trochę, bo jak zawsze zaczynam fiksować, ale z ciągu na ciąg objawy zejścia są coraz dotkliwsze, po pentedronie (od wczoraj w ciągu, bez spania) mrowienie i drętwienie nóg, dłoni, kolana sine, rytm serca podwyższony, wmusiłam w siebie proteinę białkową rano i czekoladę gorzką, łyknęłam pięć tabletek asparginu i nie ma poprawy, acz pogorszenia też nie, niedobór magnezu, czy mój układ krwionośny ma awarię? do tego dochodzi oczopląs i totalne odrealnienie, ja wiem, że są to po prostu objawy zejścia, ale zaniepokoiły mnie te sine kolana i totalne drętwienie do ud, już zaczynam schizować, błagam napiszcie coś, bo ja na pełnej hipochondryczce, nakręcam się, że umrę zaraz, albo że będą mi amputować nogi ;] i potęguję tym samym objawy, serio, wiemwiem to całkiem śmieszne z boku, ale tknęła mnie lekka paranoja, przeto błagam błagam pomóżcie człowiekowi!
Używaj funkcji edytuj. Posty scaliłem. mrstothet.
ciąg dalszy nastąpi.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie
W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.