Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
Re: Pentedron
Nieprzeczytany post autor: oprino13 »
Tak myślałem, poczytałem wtedy o eth-cat i taki zadowolny, że skosztuje tego a tu takie zawiedzenie, 0 efektu. Dopiero dziś mi znajomy powiedział, że jego przez tą alfe nic nie klepie, nawet holenderskie mj :'(
Uwaga! Użytkownik oprino13 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 50 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: waldek5 »
czy po pentedronie multitest wykryje amfetamine w moczu ?
  • 188 / 1 / 1
Prawdopodobnie da wynik dodatni na metamfetaminę.
“Laziness grows on people; it begins in cobwebs and ends in iron chains”
  • 125 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksenocyd »
Z cyklu: Ogłoszenia parafialne
Drogie Dzieci,
jako, że wątek notorycznie powraca i nie ma jednoznacznej odpowiedzi, postanowiłam podzielić się z Wami rzetelnymi wynikami testu, na użytek mój i Wasz i całego grona zainteresowanych, zrobiłam sobie test w pięć godzin po zażyciu Pente.
Do tego celu użyłam multitestu (o zgrozo 28zł!), którego wykonanie jest dużo mniej skomplikowane od testu ajkju %-D

No, ale do rzeczy, wszem i wobec ogłaszam: "Jest to minus!"
ręce same składają się do oklasków ; )

dziękuję.
~.~
ciąg dalszy nastąpi.
  • 1472 / 197 / 0
Jasne, na testach wykrywa tylko PEA i selegilinę jako amfę, a RC raczej nie pokazuje w ogóle.
Podając mnie jako login polecający ekspertowi JohnyHa, otrzymujecie zniżki na konsultacje :)
  • 170 / / 0
Nieprzeczytany post autor: skidrov »
Moje badania potwierdziły także minus na multi tescie ale z Nebem.Dobrze wiedziec ze pente tez jest ok.
"The future is not set. There is no fate but what we make for ourselves." -Terminator
  • 125 / 2 / 0
Tyler Durden pisze:
Jasne, na testach wykrywa tylko PEA i selegilinę jako amfę, a RC raczej nie pokazuje w ogóle.
no szkoda, że dopiero teraz, nie wydałabym 60zł, bo oczywiście test (dla pewności po kolejnych aplikacjach pente) powtórzyłam wieczorem, a wertowałam forum w tym kierunku na każdy możliwy sposób.
~.~
ciąg dalszy nastąpi.
  • 1472 / 197 / 0
Tyle, że PEA i sele słusznie wykrywa, bo PEA to odmiana amfetaminy (a raczej odwrotnie, to są bardzo podobne cząsteczki), a selegilina jako metabolit ma l-metamfetaminę.
Podając mnie jako login polecający ekspertowi JohnyHa, otrzymujecie zniżki na konsultacje :)
  • 125 / 2 / 0
chyba muszę nadrobić wiedzę z liceum, przydaję się w życiu tym; "ahhh żeby cofnąć czas i sięgnąć po tą książkę z chemii" %-D

a tak serio to mam kryzys, może mnie uspokoicie trochę, bo jak zawsze zaczynam fiksować, ale z ciągu na ciąg objawy zejścia są coraz dotkliwsze, po pentedronie (od wczoraj w ciągu, bez spania) mrowienie i drętwienie nóg, dłoni, kolana sine, rytm serca podwyższony, wmusiłam w siebie proteinę białkową rano i czekoladę gorzką, łyknęłam pięć tabletek asparginu i nie ma poprawy, acz pogorszenia też nie, niedobór magnezu, czy mój układ krwionośny ma awarię? do tego dochodzi oczopląs i totalne odrealnienie, ja wiem, że są to po prostu objawy zejścia, ale zaniepokoiły mnie te sine kolana i totalne drętwienie do ud, już zaczynam schizować, błagam napiszcie coś, bo ja na pełnej hipochondryczce, nakręcam się, że umrę zaraz, albo że będą mi amputować nogi ;] i potęguję tym samym objawy, serio, wiemwiem to całkiem śmieszne z boku, ale tknęła mnie lekka paranoja, przeto błagam błagam pomóżcie człowiekowi!

Używaj funkcji edytuj. Posty scaliłem. mrstothet.
~.~
ciąg dalszy nastąpi.
  • 677 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nycomed »
Uspokój sie, nic ci nie będzie, poszukaj jakiegoś benzo ;d A jak nie to jakies witaminy i duuuzo płynów, ja pewnie bym sie najebał i upalił jakbym nie miał benzo , zresztą jakbym miał zrobił bym to samo ;p Nie schizuj sie , ja nigdy nie wciągam a potem nie siedze i nie ryje sobie głowy, zrób coś ciekawego, nie wiem jaki masz organizm mi te rzeczy pomagają ^^
Uwaga! Użytkownik Nycomed nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.

92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie

W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.

Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa

Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.