Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
Drogie Dzieci,
jako, że wątek notorycznie powraca i nie ma jednoznacznej odpowiedzi, postanowiłam podzielić się z Wami rzetelnymi wynikami testu, na użytek mój i Wasz i całego grona zainteresowanych, zrobiłam sobie test w pięć godzin po zażyciu Pente.
Do tego celu użyłam multitestu (o zgrozo 28zł!), którego wykonanie jest dużo mniej skomplikowane od testu ajkju
No, ale do rzeczy, wszem i wobec ogłaszam: "Jest to minus!"
ręce same składają się do oklasków ; )
dziękuję.
ciąg dalszy nastąpi.
Tyler Durden pisze:Jasne, na testach wykrywa tylko PEA i selegilinę jako amfę, a RC raczej nie pokazuje w ogóle.
ciąg dalszy nastąpi.
a tak serio to mam kryzys, może mnie uspokoicie trochę, bo jak zawsze zaczynam fiksować, ale z ciągu na ciąg objawy zejścia są coraz dotkliwsze, po pentedronie (od wczoraj w ciągu, bez spania) mrowienie i drętwienie nóg, dłoni, kolana sine, rytm serca podwyższony, wmusiłam w siebie proteinę białkową rano i czekoladę gorzką, łyknęłam pięć tabletek asparginu i nie ma poprawy, acz pogorszenia też nie, niedobór magnezu, czy mój układ krwionośny ma awarię? do tego dochodzi oczopląs i totalne odrealnienie, ja wiem, że są to po prostu objawy zejścia, ale zaniepokoiły mnie te sine kolana i totalne drętwienie do ud, już zaczynam schizować, błagam napiszcie coś, bo ja na pełnej hipochondryczce, nakręcam się, że umrę zaraz, albo że będą mi amputować nogi ;] i potęguję tym samym objawy, serio, wiemwiem to całkiem śmieszne z boku, ale tknęła mnie lekka paranoja, przeto błagam błagam pomóżcie człowiekowi!
Używaj funkcji edytuj. Posty scaliłem. mrstothet.
ciąg dalszy nastąpi.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze
Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.