Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
Drogie Dzieci,
jako, że wątek notorycznie powraca i nie ma jednoznacznej odpowiedzi, postanowiłam podzielić się z Wami rzetelnymi wynikami testu, na użytek mój i Wasz i całego grona zainteresowanych, zrobiłam sobie test w pięć godzin po zażyciu Pente.
Do tego celu użyłam multitestu (o zgrozo 28zł!), którego wykonanie jest dużo mniej skomplikowane od testu ajkju
No, ale do rzeczy, wszem i wobec ogłaszam: "Jest to minus!"
ręce same składają się do oklasków ; )
dziękuję.
ciąg dalszy nastąpi.
Tyler Durden pisze:Jasne, na testach wykrywa tylko PEA i selegilinę jako amfę, a RC raczej nie pokazuje w ogóle.
ciąg dalszy nastąpi.
a tak serio to mam kryzys, może mnie uspokoicie trochę, bo jak zawsze zaczynam fiksować, ale z ciągu na ciąg objawy zejścia są coraz dotkliwsze, po pentedronie (od wczoraj w ciągu, bez spania) mrowienie i drętwienie nóg, dłoni, kolana sine, rytm serca podwyższony, wmusiłam w siebie proteinę białkową rano i czekoladę gorzką, łyknęłam pięć tabletek asparginu i nie ma poprawy, acz pogorszenia też nie, niedobór magnezu, czy mój układ krwionośny ma awarię? do tego dochodzi oczopląs i totalne odrealnienie, ja wiem, że są to po prostu objawy zejścia, ale zaniepokoiły mnie te sine kolana i totalne drętwienie do ud, już zaczynam schizować, błagam napiszcie coś, bo ja na pełnej hipochondryczce, nakręcam się, że umrę zaraz, albo że będą mi amputować nogi ;] i potęguję tym samym objawy, serio, wiemwiem to całkiem śmieszne z boku, ale tknęła mnie lekka paranoja, przeto błagam błagam pomóżcie człowiekowi!
Używaj funkcji edytuj. Posty scaliłem. mrstothet.
ciąg dalszy nastąpi.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.