Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 222 / 7 / 0
Czy jedzone(w jakich dawkach?) nada sie to do posiedzenia z niecpajacymi znajomymi przy piwkach w klubie? Zalezy mi na tym,zeby nie bylo nic widac,a jednoczesnie byla zwiekszona gadatliwosc/empatia, ogolnie lepsze samopoczucie. Jak to sie laczy z duzymi ilosciami alkoholu?
  • 3732 / 45 / 0
Po wciągnięciu 50mg na pierwszy raz niemal nic nie poczułam. Następnego dnia około 100mg, dalej nic specjalnego. Kryształ, dokładnie rozdrobniony. Przez trzy dni miałam problemy z połykaniem, jak bym miała starte podniebienie i już od tygodnia utrzymuje mi się srogi katar. Jedyny pozytyw to chwilowa euforia przy drugiej aplikacji, trwała może pół godziny, a później straszny spadek nastroju i nerwowość. Generalnie z dwóch rzeczy które dostałam, NEB spisało się lepiej, bo schodziło płynnie, bez pogorszenia samopoczucia, mimo że działanie słabsze.
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 677 / 2 / 0
Dla mnie pentedron bardzo dobry , mocna czysta stymulacja , chęć robienia różnych rzeczy , motywacja , przyjemność sama w sobie , jak dla mnie człowieka z małą tolerancją na b-k jakieś 150 mg w 3-4 dawkach trzymało ładnych pare godzin , człowiek po 200 mg przyjętych w ciągu 20 min mówił , że przeżył bardzo dobrą banie , , że czuł się jak na starych pigułach , pizda nieziemska trzymało go kilka godzin , najmocniejsze pierwsze 4h, bardziej ekonomiczny od etkata (mowa o duzym krysztale) więc jeśli nie ma się przepalonej głowy stymulantami to daje rade i jako zajebisty motywator do pracy i do zabawy (najlepiej z jakimś euforykiem)
Uwaga! Użytkownik Nycomed nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 253 / 5 / 0
U mnie optymalna dawka wynosi 30 mg. W skład działania wchodzi wyraźne pobudzenie, poprawa nastroju, nawet lekka dopaminowa euforia, oraz klarowność myśli i zwiększona koncentracja. pentedron jest, więc jak widać dosyć uniwersalny, bo nada się i do umilenia sobie pracy umysłowej, jak i do zabawy, gdyż działa korzystnie w kontaktach towarzyskich - większe rozgadanie.
Minusem jednak jest nie za długi czas działania, po którym następuje wyraźne pogorszenie nastroju i dekoncentracja oraz parcie na kolejną porcję. Do jakiejś dłuższej nauki lepszym stymulantem w mojej ocenie jest alfa-PPP, gdyż dłużej działa, a jednocześnie nie powoduje takiej zwałki jak pentedron.
METAFIZYKA BETA-KETONÓW
  • 677 / 2 / 0
U mnie właśnie działanie długie i klarowne , trzymało sporo , nawet nie miałem ochoty dociągać , przejarane pod koniec dobrym holendrem zniwelowało jakąkolwiek zwale i sen był możliwy (trochę długo usypialem , ale dało rade)
Uwaga! Użytkownik Nycomed nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 285 / 2 / 0
Jako "poranna kawa" sie nada? :)
  • 3363 / 358 / 0
Duzy krysztal, w dawce 50mg nada sie.
  • 222 / 7 / 0
3-4 dawki po 30-50mg w klubie + duzo alko + troche palenia = mocno sredna faza. nieprzespana cała noc, kołatające serce, bardzo nieprzyjemne uczucie na zoladku i w psychice.

No kurwa, tego sie nie spodziewalem :F chujstwo

Edit : A pobudzenie tak mocne, ze nie da sie go chyba przepic. sort duzy krysztal.
  • 1049 / 10 / 0
Jak dla mnie pentedron w dawkach przekraczajacych 200mg, a mniej nizli 300mg w ciagu 5 godzin, wciagany, wywoluje duza euforie i pobudzenie, szczegolnie w mixie z alkiem. Zasnalem normalnie po dwoch godzinach od zaprzstania podawania.
  • 1987 / 108 / 0
testowałem kiedyś drobny kryształ z niezbyt dobrego źródła i poza tym, że stymulował to nic o nim nie powiem. dzisiaj przetestowałem duży kryształ z polecanego źródła. ach. to jest to czego szukałem od jesieni. to jest to czego nie znajdując wjebałem się w parę gówien. ech. więcej napisałem tutaj: http://talk.hyperreal.info/alternatywa- ... l#p1120479

dodam jeszcze, że właśnie minęła 6-ta godzina i idę spać, bo poczułem wyczerpanie. ogólnie schodzi powoli i nie miałem żadnej chęci przywalenia po godzinie od wejścia- jak to miało miejsce w przypadku MDPV.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?

W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.

CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.

Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne

Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.