Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
Minusem jednak jest nie za długi czas działania, po którym następuje wyraźne pogorszenie nastroju i dekoncentracja oraz parcie na kolejną porcję. Do jakiejś dłuższej nauki lepszym stymulantem w mojej ocenie jest alfa-PPP, gdyż dłużej działa, a jednocześnie nie powoduje takiej zwałki jak pentedron.
No kurwa, tego sie nie spodziewalem :F chujstwo
Edit : A pobudzenie tak mocne, ze nie da sie go chyba przepic. sort duzy krysztal.
dodam jeszcze, że właśnie minęła 6-ta godzina i idę spać, bo poczułem wyczerpanie. ogólnie schodzi powoli i nie miałem żadnej chęci przywalenia po godzinie od wejścia- jak to miało miejsce w przypadku MDPV.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.