Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 18 / / 0
Witam,
Ważę 135 kg i mam 187 wzrostu. Kodeine brałem kiedyś, ale nie działała, więc ja porzuciłem. Jakieś 5 lat temu, gdy ważyłem jakieś 30 kg mniej 400 mg Tramalu w kroplach dobrze mnie robiło. Teraz mam doświadczenie z oksykodonem. Ostatni raz oksykodon brałem dwa tygodnie temu, to było tylko 10 tabletek po 80 mg, zeszło w jakieś 8 dni. Czy moja tolerancja może być jeszcze przez to podbita? Powtarzam, od ostatniej tabletki oksykodonu minęły 2 tygodnie.
Teraz w ręce wpadła mi świeża butla Tramalu 96 ml. Wypiłem 400 mg, ale jedyne co czuje to trochę lepszy humor i troszkę lepsze gadane, czyli nic w porównaniu z moimi pierwszymi 3 butlami 5 lat temu. Jeśli chodzi o klomazepam to mam nieograniczony dostęp, bo jestem uzależniony. Teraz dopilem jeszcze 250 mg. Lepszy humor to zawsze coś, ostatnio jestem w dosyć dużej depresji i nie chce mi się nic, więc zadziałało jak mocny antydepresant, ale jak mówię - to nic w porównaniu do tamtych czasów. Wiem że jestem większy i mam doświadczenie z dużo silniejszym środkiem, ale nie chciałbym zmarnować tej butli, szczególnie że dostałem ja w "prezencie" ile jutro wrzucić 800? Obecnie w szafce leży jakieś 150 klonów 2 mg, więc z benzo nie ma problemu. Ktoś doświadczony byłby pomocny.
Dziękuję z góry.
  • 21 / 3 / 0
W sumie pregaba działa przeciwdrgawkowo. Jakbym zarzucił z 400 mg retarda + pregabe zamiast benzo to będzie ok? Nie powinnienem mieć problemu z padaczka czy coś? Swoją drogą wziąłem 1 raz baklo 25mg i 200 retarda rozgryzlem i jest całkiem miło, zaraz jeszcze mj wjedzie

Ps.
Mam baclo, prege i tramadol retard 200. Czy połączenie np 50/75 bclo, 600 pręgi i 400/600 trampka będzie bezpieczne czy umrę, bo się zastanawiam co zarzucić w sobotę czy samo baclo i prege czy można też tramal. Dzięki za odp.
Ostatnio zmieniony 13 czerwca 2024 przez Dmjk, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 18 / / 0
Działa przeciwdrgawkowo, ale myślę że nie będzie tak skuteczne jak diazepam czy klon, szczególnie, że pregaba dłużej się ładuje i nie do końca wiadomo ile jej zarzucić, paradoksalnie za dużo sama pregaba wywołuje drgawki. Ale lepsze to niż nic.
  • 21 / 3 / 0
@Rayeh
Akurat u mnie pregaba nie wywołuje drgawek w jakiejkolwiek ilości. A baclo 1 raz mam. tramadol kiedyś bralem w dużej ilości na raz ale nie pamiętam już ile i nic mi nie było ale lepiej być zabezpieczonym. Robię przerwę od benzo więc pregaba musi wystarczyć.
  • 85 / 12 / 3
Zarzuciłam teraz 375 mg tramala i pewne tanie wino z Biedronki (to połączenie może się skończyć źle wiem xF). Ale czekam na efekty, po Tramalu zwykle czuję lekką euforię i odprężenie (tzw. sedację). Tylko trochę coś swędzi… (oooizneb zajebałaś opio to co się dziwisz xD)
kontakt i reszta: guns.lol/oooizneb

:liść: :wino: :papieros: :kreska: :strzykawka:
  • 689 / 308 / 0
@oooizneb
alkohol psuję działanie tramadolu. Ja jeżeli brałem trampka to tylko solo, dawki brałem kiedyś podobne, nie przekroczyłem nigdy 500 mg, do tego czasami relanium od 2 do 5 mg. Obecnie nie biorę nic od 4 dni. Jakoś zszedłem z dawek stopniowo. Następnym razem nie mieszaj z alkoholem, działanie stłumione, wątroba dostaję kolejną toksynę do przerobienia.
@Dmjk
Niestety pregabalina to żadne zabezpieczenie wręcz to niebezpieczne połączenie. Pregabalina i tramadol tylko zwiększa ryzyko padaczki. Nie bierz pregabaliny do tego. Ewentualnie diazepam 2 max 5 mg zamiast tej pregaby. Każdy jest inny, ja brałem wielokrotnie takie dawki tramadolu bez żadnego zabezpieczenia ale zawsze jest jakieś ryzyko, bierzesz na własną odpowiedzialność.
Bóg rozdaje karty.. diabeł je miesza...
  • 21 / 3 / 0
@Krzysiu86Dr już 2 dzien z rzędu biorę baclo tramal i prege i np wczoraj wziąłem 50/400/1g pregi i było CUDOWNIE. + mj jeszcze. W życiu się nie czułem przyjemniej, tylko kac jest na 2 dzień duży. Dzisiaj wezmę 75 baclo, 400 retarda i 1.6g pregi. Będzie jeszcze lepiej. Nie chce brać na razie więcej tramadolu bo nie mam benzo. Robię przerwę od benzo.
Ostatnio zmieniony 15 czerwca 2024 przez Dmjk, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 689 / 308 / 0
@Dmjk
Tylko ostrożnie z dawkowaniem tramadolu, nie przekraczaj tych 400 mg nigdy. Ja potrafiłem lecieć kilka miesięcy na takich samych dawkach trampa. Gdybyś kiedyś zauważył że takie dawki Tramalu przestały działać na ciebie to broń Boże nie zwiększaj dawki. Wtedy najlepiej odstawić, zrobić przerwę, zbić tolerancję. A najlepiej tego nie brać wcale :) Uważaj na pregabaline, jej "czar" szybko pryska, a dawkujesz wysoko. Wczoraj miałem wypadek na hulajnodze, prawie straciłem prawą stopę, jestem po operacji, wszystkie wiązadła pozrywane, złamanie otwarte, stopa się trzymała tylko na skórze. Leżę w szpitalu Praskim Na miejscu wypadku dostałem morfine... Odleciałem pamiętam, ból zniknął. Od dzisiaj jestem na tramadolu i paracetamolu. Bóle mam okropne, śruby, druty jakieś założone i gips. Ból ustaje całkowicie już po 300 mg tramadolu. Przed operacją anestezjolog podał mi coś w kręgosłup strzała, po tym nie czułem połowy ciała wcale, nie wiem co mi zapodał wtedy, zapytam go jak do mnie przyjdzie obejrzeć nogę. Nie baw się za długo tramadolem.. bo kiedyś może ci się coś przytrafić i będzie bardzo potrzebny na ból, a nie na lepsze samopoczucie. W życiu bywa różnie. Życzę Ci aby nigdy cie nie spotkało to co mnie wczoraj. Podobno uratowałem dziecko które jechało po ścieżce rowerowej pod prąd, matka go nie upilnowała, położyłem hulajke i zeskoczyłem na bok, zachaczylem o drzewo, to była sekunda. Najważniejsze że dziecku się nic nie stało. Prędkości były duże... dostałem lekcje pokory, jego mama również. Szanujmy swoje życie i zdrowie.
Bóg rozdaje karty.. diabeł je miesza...
  • 3245 / 618 / 0
Kurwa w szoku jestem @Krzysiu86Dr Trzymaj się tam i bądz dzielny.

Moim zdaniem dużo substancji, i właśnie tramadol, w pewnym momencie działa biochemicznie przy przyjmowaniu, ale bez odczucia psychoaktywnego na OUN, człowiek nie czuje rekreacji, a biochemia organizmu delej się degeneruje przy zwiększaniu dawek.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 18 / / 0
Jak pisałem wyżej, dostałem pełna butle nowego Tramalu 96 ml. Ostatni raz piłem go kilka lat temu, więc myślałem, że poczuje, to co czułem wtedy, ale niestety...

Jestem dosyć duży 135 kg żywej wagi i ponad 180, więc zacząłem sobie od 400 i 6 mg benzo (jestem uzależniony od klona od 6 lat) coś tam posmyralo, ale dodało mi to tylko lekko humoru i zachciało mi się coś robić. Z tym że nie jakoś zauważalnie mocno (jak kiedyś, kiedy mogłem robić dosłownie wszystko, takiego dawało kopa) po tygodniu z tym jestem na dawkach chyba już 1.5 grama na dobę i już tego nie załatwiam. Dobrze że dostałem to w prezencie...

Jednak jeśli raz spróbowało się oksykodonu to ten tramal wydaje się słaby jak koda. 40 mg nawet niepokruszonego oksy robi mnie lepiej niż 1g Tramalu. I to zdecydowanie lepiej. 6-8 u chodzę naprawdę dobrze porobiony. Dobrze że mam dostęp do oksy. Wam ludzie życzę wszystkiego najlepszego. Jeśli smakuje wam tramal to przy nim zostańcie. Ja wszedłem trochę wyżej i jedyne co mi zostało to żyły (czego mam nadzieję nie zrobić) nie pchajcie się w oksy. Ja sam robię sobie taki 10 dni lotu i2-3 miesiące i mam nadzieję że uda mi się tak dalej.

Jeszcze raz życzę wam miłego ciepełka po Tramalu i pełno motywacji. Ja odpadam.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Japończycy odkryli, dlaczego papieros pomaga przy wrzodziejącym zapaleniu jelita grubego

Palenie tytoniu związane jest z olbrzymią liczbą różnorodnych zagrożeń dla zdrowia. Są jednak sytuacje, gdy papieros pomaga. Tak jest na przykład w przypadku wrzodziejącego zapalenia jelita grubego. Nie od dzisiaj wiadomo, że papierosy przynoszą ulgę osobom cierpiącym na tę chroniczną chorobę. Naukowcy z japońskiego instytutu badawczego RIKEN odkryli mechanizm, który stoi za zbawiennym skutkiem dymka. Dzięki nim chorzy będą mogli poczuć ulgę, bez narażania się na choroby powodowane paleniem.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Medyczna marihuana w Bundeslidze: Union Berlin przełamuje tabu

Piłka nożna to nie tylko bramki, transfery i wielkie emocje. To również przestrzeń, w której odzwierciedlają się społeczne zmiany, nastroje i debaty. Decyzja Unionu Berlin pokazuje, że stadion może stać się miejscem znacznie szerszej dyskusji – o zdrowiu i przełamywaniu tabu. Berliński klub jako pierwszy w historii Bundesligi związał się z marką medycznej marihuany.