Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 9 / / 0
Najlepszy patent kolego trzymać się z daleka od grupy opio bardzo miło się zaczyna a później w huj żałuję.. Byłem o wielesz szczesliwszym człowiekiem zanim się w to wkręciłem. Dorete i poltram wiesz ze trzeba oddzielać od paracetamolu bo można się przekręcić od paracetamolu nie patrz n moje wysokie dawi Tramalu ja mam czysty tramal oczywiście ekstrakcje leków w Polsce są nielegalne więc nikogo do tego nie namawiam ale przestrzegam przed trującym paracetamolem.
Uwaga! Użytkownik Odklejony nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 115 / 20 / 0
A swoją drogą @Vratislav - ile brać tych rolek, żeby się przypadkiem w nie nie wjebać? Jestem w ciągu na tramcu+DHC z braku innych cukierków i powyżej 500mg tramca biorę 10mg diazepamu w 1 tabletce. Czasem dorzucam oxazepam, bo fajnie się komponuje z DHC. Ale czy już 10 wystarczy żeby nie tańczyć na podłodze, czy trzeba np. 20? Czy w ogóle mniej, jak 5mg?
Nie chciałbym się krzyżowo wjebać w benzo jeszcze
Za dnia idiotą, w nocy zaś debilem.
  • 1649 / 1032 / 7
@ajanvaraus 10 absolutnie wystarczy, nawet 5 byłoby ok. diazepam nadaje się perfekcyjnie.
Nie ma sensu łaskotać tolerki, bo wszyscy wiemy jak to jest. Weźmiesz 20, podbijesz sedację, później organizm będzie się domagał, szczerze to nie wiem które schodzenie jest gorsze: opio lipa bo dochodzą jeszcze fizyczne aspekty, ale z benzo schodzić to jest coś fascynującego, niestety w negatywnym wydźwięku. Ciarki mnie przechodzą jak o tym myślę, bo u mnie o mały włos skończyłaby się tragedią.
Także naprawdę nie polecam, tyle ile bierzesz jest ok, i oby ok zostało. Pozdrówki 😉
  • 1211 / 616 / 0
@ajanvaraus jeśli nie masz tolerki to tak do 400-500mg piątka diazepamu powinna styknąć IMO.
Uwaga! Użytkownik Vratislav nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 115 / 20 / 0
22 lutego 2022CATCHaFALL pisze:
10 absolutnie wystarczy, nawet 5 byłoby ok. (...) tyle le bierzesz jest ok, i oby ok zostało. Pozdrówki 😉
Próbowałem tylko alpry, diazepamu i tego oxazepamu z ciekawości jak zadziałają - nie podeszły mi wcale, nie zamierzam się w nie wciągać. Dlatego tak zapytałem jaka jest bezpieczna granica czy to np. 10mg dziennie (przez 365 dni :P). Myślę, ze zostanie - dla mnie to podkład pod trzęsiawkę.

Ah i jeszcze w kontekście tej trzęsiawki - ludzie sugerują benzo (średnio - krzywa gaussa itd) około 400-500mg. Weźmy te 10mg rolki. To czy przy następnych 500mg tramca mam dorzucić kolejne 10 rolki, czy wystarczy poczekać zgodnie z czasem półtrwania - w końcu to 20-40h.

Dzięki za pozytywnego ducha,
Pozdrawiam!
Pax
Za dnia idiotą, w nocy zaś debilem.
  • 22 / 4 / 0
21 lutego 2022Odklejony pisze:
Weź tak jak kazał lekarz jeśli naprawdę zależy Ci na walce z bólem i ocenisz wszystko zależy jaka masz tolerancję na trampka najwyżej dołożysz jak nie pomoże. Ja bym uważał na ten tramal jeśli pomoże 100 retard przeciwbolowo to spróbuj najpierw z lekami nie opioidowymi. Łatwo się wjebac niestety a to później przykre jest i problem.
pojawił się taki problem. Miałem skudexe 75 i ona na mnie działała, tylko krótko tj: 4 godziny, nawet dzieliłem na pół bo wystarcza mi 37,5 ale ten tramal retard nic a nic nie działa....tu nie chodzi o tolerancje bo skoro 37 skudexy(w skudexie jest tramal i dexak) działa to co jest z tym retardem? pokruszyć to czy jak żeby cokolwiek działało?
  • 1100 / 273 / 0
22 lutego 2022ajanvaraus pisze:
Dlatego tak zapytałem jaka jest bezpieczna granica czy to np. 10mg dziennie (przez 365 dni :P). Myślę, ze zostanie - dla mnie to podkład pod trzęsiawkę.
przez 365 dni to i od rolki piątki się uzależnisz, tak samo, jak można uzależnić się i od setki Tramalu . I boli to potem na tyle, że brniesz w to dalej. Tak, że nie lekceważyłbym rolek piątek, ani Poltramu sto kurwa retard.
Uwaga! Użytkownik 3ldritch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 184 / 25 / 0
Odstawiłem ostatnio tramadol po dłuuuugim ciągu na dawkach 400-500mg do tego kodeina od 240 do 600mg i tak sobie leciałem przez dłuższy czas. Teraz na odstawieniu jest masakra. Bezsenność, sraczka, ból każdej części ciała, jak już zasne na pare godzin to i tak od tych 3 dni budzę się dosłownie cały zlany potem mimo tego że jest mi strasznie zimno. Do tego serce non stop napierdala jakbym maraton biegł. Siedze w temacie od lat więc wiem co i jak natomiast mam pytanie co oprócz stoperanu, nimesilu może zażyć żeby te piekło się skończyło. Dzisiaj jeszcze idę do lekarza po zolipidem mam nadzieję że pomoże i obudzę się dopiero za 2 tygodnie z pustym opokowaniem i obniżoną tolerancją. Dostępu do benzo ani barbituranow na ten moment nie mam a wiem że w tej sytuacji by się przydały bo jestem w takim stanie że zaraz zwariuję. Byłbym bardzo wdzięczny za jakieś rady bo zaraz chuj mnie strzeli :(
  • 186 / 36 / 0
Dzisiaj jeszcze idę do lekarza po zolipidem mam nadzieję że pomoże i obudzę się dopiero za 2 tygodnie z pustym opokowaniem i obniżoną tolerancją. Dostępu do benzo ani barbituranow na ten moment nie mam a wiem że w tej sytuacji by się przydały bo jestem w takim stanie że zaraz zwariuję.
Ostrożnie z zolpi, żeby się nie okazało, że po pierwszej nocy obudzisz się w psychiatryku z pustym blistrem. Po za dużej dawce rozum się wyłącza a ciało zaczyna odwalać głupoty. Z takim nastawieniem poproś kogoś, żeby Ci go przechował i wydzielał właściwą dzienną dawkę.
Gdyby podróże w czasie były możliwe, udusiłbym sam siebie poduszką w czasie snu 21 grudnia 2018 roku. Oszczędziłoby to wielu problemów.
  • 9 / / 0
@Yupwhiteisbeautiful polecam Ci na te dolegliwości propranolol każdy lekarz powinien Ci go wypisać jeśli naświetlisz sprawę s serduchem mi pomaga i to bardzo. Pamiętaj żeby betablokerow nie łączyć z stymulantami bo jest to niebezpieczne.

Scono — Catch
22 lutego 2022Przemas1986 pisze:
21 lutego 2022Odklejony pisze:
Weź tak jak kazał lekarz jeśli naprawdę zależy Ci na walce z bólem i ocenisz wszystko zależy jaka masz tolerancję na trampka najwyżej dołożysz jak nie pomoże. Ja bym uważał na ten tramal jeśli pomoże 100 retard przeciwbolowo to spróbuj najpierw z lekami nie opioidowymi. Łatwo się wjebac niestety a to później przykre jest i problem.
pojawił się taki problem. Miałem skudexe 75 i ona na mnie działała, tylko krótko tj: 4 godziny, nawet dzieliłem na pół bo wystarcza mi 37,5 ale ten tramal retard nic a nic nie działa....tu nie chodzi o tolerancje bo skoro 37 skudexy(w skudexie jest tramal i dexak) działa to co jest z tym retardem? pokruszyć to czy jak żeby cokolwiek działało?
Ja retardy zawsze kruszę na pyl sporo osób nowi że to nic nie daje a mi się jednak wydaje że daje wejście jest szybsze oraz uwalnia na raz większą dawka tramadolu moim zdaniem powinieneś poprosić lekarza o kropę one działają natychmiast w pełnej dawce jaka przyjoles sam zdecyduj ja każdego staram się odwieźć od brania tego gówna ale nieraz mus to mus. Pamiętaj że tramadol może wywołać potramalowa padaczkę więc warto brać benzo nadaje się do tego Clonazepamum oraz diazepam ja osobiście biorę tramal od 3 lat razem z klonami i nigdy nie miałem napadu padaczki uwazam że nawet przy najmniejszej dawce Tramalu warto wrzucić benzo i być bezpiecznym niż gdzieś dostać padaczki i przywalić gdzieś glowa.
Uwaga! Użytkownik Odklejony nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Newsy
Hiszpańska policja rozbiła komórkę kartelu. "To była twierdza marihuany"

W ostatnich latach Hiszpania stała się jednym z głównych punktów tranzytowych narkotyków do Europy. Jej strategiczne położenie na Półwyspie Iberyjskim — z długą linią brzegową, portami o ogromnym znaczeniu handlowym i Cieśniną Gibraltarską, przez którą prowadzi kluczowy szlak między Afryką a Europą — sprawia, że kraj ten jest szczególnie narażony na działalność międzynarodowych mafii narkotykowych. Najnowszym tego dowodem jest rozbicie w Walencji komórki tzw. Bałkańskiego Kartelu, jednej z najaktywniejszych organizacji przestępczych Europy Wschodniej.

Holenderska władza kontra zapach jointa: rekordowa kara dla plantacji!

Witajcie w kraju, gdzie marihuana jest legalna… pod warunkiem, że jej nie widać, nie słychać i – broń Boże – nie pachnie. W Hellevoetsluis, malowniczej miejscowości pachnącej dotąd głównie morzem i smażonymi frytkami, sąsiedzi od dwóch lat żyją w aromatycznej chmurze z największej w kraju plantacji konopi. Teraz sąd wziął głęboki wdech i wydał wyrok: tydzień na zamontowanie filtrów albo kara, która zaboli nawet tak wielką firmę jak CanAdelaar. Czy holenderski eksperyment z legalną trawką właśnie zamienia się w dym?

Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.