Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
g3no pisze: na jednolitych kolorystycznie(jasne kolory) przedmiotach(kartka, ściana, niebo) widzę kreski, "żyłki"
Wracam na forum?...
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
PS: w dzień nie opłaca sie jej brać ,a w domu nie moge bo jestem po tym naspeedowany nieziemsko i chodze po mieście (i lesie ;) ) całą noc
Jak jestem w ciemnym pomieszczeniu to kropki migaja na rozne kolory. Najczesciej na niebiesko.
Mnie w kwietniu naszło, żeby sie położyć i patrzeć na niebo (zapewniam, że jeżeli byłam nietrzeźwa, to tylko jak zwykle pijana swoimi dziwnymi pomysłami ;-) ), więc na środku Nowego Światu sobie rozłożyłam kurtkę na ławce i się nan niej położyłam. W każdym razie jak długo patrzyłam w niebo, to wydawało się przybierać kolor zielonkawy, fioletowy...
Licytacja, kto miał ciekawsze "haluny" na trzeźwo. ;-)
Wracam na forum?...
:-)
zewsząd i znikąd pisze: Wow, fajnie masz. ;-)
Mnie w kwietniu naszło, żeby sie położyć i patrzeć na niebo (zapewniam, że jeżeli byłam nietrzeźwa, to tylko jak zwykle pijana swoimi dziwnymi pomysłami ;-) ), więc na środku Nowego Światu sobie rozłożyłam kurtkę na ławce i się nan niej położyłam. W każdym razie jak długo patrzyłam w niebo, to wydawało się przybierać kolor zielonkawy, fioletowy...
Licytacja, kto miał ciekawsze "haluny" na trzeźwo. ;-)
A jeżeli chodzi o choroby psychiczne, uważam, że coś takiego nie istnieje, nie mamy prawa mówić komuś "twój sposób odczuwania świata jest patologiczny".
Wracam na forum?...
wujek supra
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.