Deliriant. Nazwy generyczne: Tantum Rosa, Tantum Verde, Difflam
Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 382 / 8 / 0
g3no pisze:
na jednolitych kolorystycznie(jasne kolory) przedmiotach(kartka, ściana, niebo) widzę kreski, "żyłki"
Też tak mam, a doświadczeń używkowych - nie. Takie żyłki czy kreski to chyba złudzenie zupełnie "naturalne".
Tak, wykonałam ten krok.
Wracam na forum?...
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Nie robią? A flasbacki po kwasach (aby uniknąć ataków kwasiarzy: Nie, nie brałem kwasów, więc-tak jestem laikiem :])?
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 324 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gizmo »
macie te powidoki bo bezydamina jest trudno wydalana z organizmu i dopeiro po okolo 2 mieś jest wydalana jej całość ,a mocne realne haloocynajcje występują przy dawkach 4-5 saszetek i w ciemnym miejscu (najleprzy jest las) dochodza do tego przesłyszenia -raz widzialem psa który na mnie warczy i szczeka (4 saszetki i ciemny las) nie bralem ani psylocybiny ani LSD itp więc nie moge ich porównać do powstalych od innych środków ,ale moim zdaniem są aż nazbyt realne i zwykle są nieprzyjemne bądź straszne.

PS: w dzień nie opłaca sie jej brać ,a w domu nie moge bo jestem po tym naspeedowany nieziemsko i chodze po mieście (i lesie ;) ) całą noc
  • 185 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: roman »
Ja nie bralem nigdy benzydaminy i non-stop widze migajace przezroczyste kropki i kreski przed oczami.
Jak jestem w ciemnym pomieszczeniu to kropki migaja na rozne kolory. Najczesciej na niebiesko.
Uwaga! Użytkownik roman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 382 / 8 / 0
Wow, fajnie masz. ;-)
Mnie w kwietniu naszło, żeby sie położyć i patrzeć na niebo (zapewniam, że jeżeli byłam nietrzeźwa, to tylko jak zwykle pijana swoimi dziwnymi pomysłami ;-) ), więc na środku Nowego Światu sobie rozłożyłam kurtkę na ławce i się nan niej położyłam. W każdym razie jak długo patrzyłam w niebo, to wydawało się przybierać kolor zielonkawy, fioletowy...
Licytacja, kto miał ciekawsze "haluny" na trzeźwo. ;-)
Tak, wykonałam ten krok.
Wracam na forum?...
  • 34 / / 0
Nieprzeczytany post autor: aml »
z...wsznikad... fajnie masz :-) artystyczna dusza, a wlasciwie to ekonomiczna. Ja wlasnie wrocilem z pracy, przyjalem lufke czegos naturalnie ziolowego, i ide zaraz pospac sobie na squatowym tarasie.... popatrze w niebo, napisze trip report...

:-)
Uwaga! Użytkownik aml nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 52 / 1 / 0
zewsząd i znikąd pisze:
Wow, fajnie masz. ;-)
Mnie w kwietniu naszło, żeby sie położyć i patrzeć na niebo (zapewniam, że jeżeli byłam nietrzeźwa, to tylko jak zwykle pijana swoimi dziwnymi pomysłami ;-) ), więc na środku Nowego Światu sobie rozłożyłam kurtkę na ławce i się nan niej położyłam. W każdym razie jak długo patrzyłam w niebo, to wydawało się przybierać kolor zielonkawy, fioletowy...
Licytacja, kto miał ciekawsze "haluny" na trzeźwo. ;-)
jasne,jasne.. takie bajki to na forum dla przedszkolakow a nie tu. jesli bylas w 100% trzezwa i zdrowa psychicznie to nie mialas prawa widziec czegos takiego
Uwaga! Użytkownik bob budowniczy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 382 / 8 / 0
Powidoków nie widziałeś? Jak się długo wpatrujesz w coś jasnego, to masz plamę przed oczami. Niebo ciemne nie jest, przynajmniej w środku dnia. ;-) Jak patrzeć na niebo przez powidok, kolor może się zmienić.
A jeżeli chodzi o choroby psychiczne, uważam, że coś takiego nie istnieje, nie mamy prawa mówić komuś "twój sposób odczuwania świata jest patologiczny".
Tak, wykonałam ten krok.
Wracam na forum?...
  • 95 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Biosone »
Taaaaaaa
...
  • 463 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: supravires »
oczywiscie jasne, choroby psychiczne to fikcja, yhym, aha, sure, sure... dżizus krajst :nuts:
fizyka narkotyki i muzyka
wujek supra
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne

Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).

Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska

Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.

Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA

Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.