Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
g3no pisze: na jednolitych kolorystycznie(jasne kolory) przedmiotach(kartka, ściana, niebo) widzę kreski, "żyłki"
Wracam na forum?...
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
PS: w dzień nie opłaca sie jej brać ,a w domu nie moge bo jestem po tym naspeedowany nieziemsko i chodze po mieście (i lesie ;) ) całą noc
Jak jestem w ciemnym pomieszczeniu to kropki migaja na rozne kolory. Najczesciej na niebiesko.
Mnie w kwietniu naszło, żeby sie położyć i patrzeć na niebo (zapewniam, że jeżeli byłam nietrzeźwa, to tylko jak zwykle pijana swoimi dziwnymi pomysłami ;-) ), więc na środku Nowego Światu sobie rozłożyłam kurtkę na ławce i się nan niej położyłam. W każdym razie jak długo patrzyłam w niebo, to wydawało się przybierać kolor zielonkawy, fioletowy...
Licytacja, kto miał ciekawsze "haluny" na trzeźwo. ;-)
Wracam na forum?...
:-)
zewsząd i znikąd pisze: Wow, fajnie masz. ;-)
Mnie w kwietniu naszło, żeby sie położyć i patrzeć na niebo (zapewniam, że jeżeli byłam nietrzeźwa, to tylko jak zwykle pijana swoimi dziwnymi pomysłami ;-) ), więc na środku Nowego Światu sobie rozłożyłam kurtkę na ławce i się nan niej położyłam. W każdym razie jak długo patrzyłam w niebo, to wydawało się przybierać kolor zielonkawy, fioletowy...
Licytacja, kto miał ciekawsze "haluny" na trzeźwo. ;-)
A jeżeli chodzi o choroby psychiczne, uważam, że coś takiego nie istnieje, nie mamy prawa mówić komuś "twój sposób odczuwania świata jest patologiczny".
Wracam na forum?...
wujek supra
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.