Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Tak samo bylo gdy ładowałem kota , w aptece był sudafed 9 coś szły zawsze po 2 paki ,potem 13 coś , już częściej 1 paka. W innych 16 zł to już w ogule przestałem kupować.
W DXM uwielbiam ciągi najlepiej 3 dniowe czasem 4.
Na jeden raz potrzebuję 40 tabletek ,więc trochę kasy na to by teraz poszło.
Jedna nocka z DXM nie daje mi satysfakcji. Brak tych ciągowych CEV - ów.
Nie sądzę by taki jednostkowy bojkot kupowania Acodinu zadziałała, prędzej piszcie do producenta o powód podwyżki. Wszystko drożeje, więc bez powodu by nie podnosili cen.
Nikt nie obniży cen leku dlatego że paru ćpunom szkoda kasy na acodin. Może czas zacząć kupować w hurtowych ilościach z hurtowni i liczyć na obniżkę cen, zamiast się męczyć detalicznie w aptekach. Ciekawi mnie tylko czy jest wogóle taka opcja, np. kupić karton Acodinu, sto opakowań, np. przez internet. Albo 50 g czystego DXM z RC.
@Rachciach Jakby się tak dało i na przykład w ogłoszeniach na hajpie,albo ofercie RC : 1g DXM-7zł;
5g DXM - 30zł, to trzeba przyznać byłoby to całkiem wygodne(raczej mało kto lubi chodzić po aptekach) i ekonomiczne (chociażby przy zamawianiu innych środków dexa też by się zamówiło). :P
Ale raczej się nie da chyba tylko mgr.Farmacji może zamówić leki, szczególnie te "groźniejsze" dla zdrowia.Aviomarinu na przykład od jakiegoś czasu nie można już sprzedawać na stacjach benzynowych
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?
Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.