Środki powodujące przyspieszenie dzielenia się komórek tworzących określone tkanki organizmu. Obejmowane skrótem SAA. Głównie pochodne testosteronu, m.in. metandienon i stanazolol.
ODPOWIEDZ
  • 78 / 4 / 0
Pomyłka - miało być 69 kg :D
  • 59 / 15 / 0
No tak właśnie pomyślałem, że chyba coś Ci się pomyliło. Może za dużo węgli w diecie miałeś i łapałeś łatwo fat. Ciężko stwierdzić bez żadnych danych praktycznie. Estro masz w normie więc hormony zostaw w spokoju no chyba, że jesteś w okresie dorastania i masz ginekomastie, która minie sama ;p
Ja, jak koty - widzę w strefie nocy
jej piękno mroczy a ludzie wzywają pięknie 'pomocy!'
  • 1345 / 147 / 8
09 sierpnia 2017Wikipedia pisze:
08 sierpnia 2017cbsz pisze:
branie koksu jest gorsze od ćpania jeżeli nie robi się formy poprawnie.
sterydy nadwyrężają organy: nerki, serce, wątrobę, ciśnienie rozpierdala nerki, serce siada bo albo jest przerośnięte albo nie daje rady pompować krwi w nienaturalne mięśnie, wątroba nie daje rady trawić nadmiaru pożywienia i sterydzianej chemii.
bardzo dobrze że robiłeś formę naturalnie, wykorzystałeś swoje geny a każdy ma różne, przynajmniej jesteś naturalny a nie zmutowany ;-)
Kolejny zakompleksiony "natóral" :-D próbuję się dowartościować.
Wyobraź sobie, że można lecieć na towarze latami i mieć wyżej wymienione parametry w normie, a wręcz na poziomie lepszym niż przeciętny Kowalski. Wszystko rozchodzi się o odpowiednie dawki, unikanie środków toksycznych i odżywianie.
spokojnie nie mam kompleksów i nie zazdroszczę nienaturalnej budowy.
wiem że można latami ale trzeba wszystko dopracować do perfect, miałem na myśli koksów co biorą bóg wie co, skąd i jak.
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 3206 / 176 / 0
09 sierpnia 2017AntonSpakara pisze:
A ja na normy bym nie patrzył. Co to za wyniki? Wklej je tutaj.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 78 / 4 / 0
10 sierpnia 2017Limitbreaker pisze:
Testosteron - 5,74 ng/ml (norma górna 8).
Estradiol - 43,1 pg/ml (norma górna 59,5).
  • 59 / 15 / 0
Po to są wyniki żeby na nie patrzeć. Nie ruszaj hormonów bo zrobisz sobie kuku. Ten tłuszcz jest spory czy tak sobie wkrecasz? Przydalaby się fota.
  • 3206 / 176 / 0
Zawsze możesz sobie obniżyć estrogen do poziomu 20-30 i zobaczyć jak wyglądasz i jak się czujesz. Niekoniecznie hardkorowymi środkami, może jakiś DIM albo spróbuj zrzucić bodyfat do jeszcze niższego poziomu... Od proporcji test:estro zależy %BF (i vice versa), dlatego jak uderzysz z jednej i drugiej strony to możesz zyskać stały wynik.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 78 / 4 / 0
10 sierpnia 2017SarcasticCunt pisze:
Po to są wyniki żeby na nie patrzeć. Nie ruszaj hormonów bo zrobisz sobie kuku. Ten tłuszcz jest spory czy tak sobie wkrecasz? Przydalaby się fota.
Nie jest jakiś masakryczny, ale na tyle duży, że mi to przeszkadza. Tak jak pisałem - nawet kiedy ważyłem 69 kg, cycki odstawały. Teraz, kiedy ważę więcej jest to zdecydowanie widoczne, kiedy chodzę w koszulkach.

Póki co, ograniczam węglowodany i dużo ćwiczę (ale to robiłem długo i fat nie spadał).
Zawsze możesz sobie obniżyć estrogen do poziomu 20-30 i zobaczyć jak wyglądasz i jak się czujesz. Niekoniecznie hardkorowymi środkami, może jakiś DIM albo spróbuj zrzucić bodyfat do jeszcze niższego poziomu... Od proporcji test:estro zależy %BF (i vice versa), dlatego jak uderzysz z jednej i drugiej strony to możesz zyskać stały wynik.
No właśnie tutaj http://www.bestbody.com.pl/inhibitory-a ... -c-60.html niektóre produkty mają ten DIM, ale chciałem się upewnić, że to działa rzeczywiście, a nie tylko wg ulotek.

A 6 oxo?

Który ze środków ogólnodostępnych, które polepszają stosunek estro do testo jest najmocniejszy?
  • 59 / 15 / 0
Napisz na sfd w odpowiednim dziale i zapytaj czy ktos bral ktorys ze srodkow. Po firmach w wiekszosci widze, ze to te same, ktore produkuja SARMY. Najlepszym wyjsciem bylaby konsultacja z endokrynologiem. Jak jest to jakis Twoj kompleks to chyba warto wydac jakies niewygorowane kwoty na konsultacje.
  • 9447 / 1849 / 2
AntonSpakara pisze:
10 sierpnia 2017Limitbreaker pisze:
Testosteron - 5,74 ng/ml (norma górna 8).
Estradiol - 43,1 pg/ml (norma górna 59,5).
A może na start typ budowy? ekto? Endo?
Może dieta?
Może niskie węgle?
Może odbicie od węgli o wysokim ig?
Może zmiana frakcji tłuszczy?
Może zmiana konstrukcji posilkow-?
Może brak w posiłkach witamin?
Może włączenie inteerwalow?
Może poprawa nawodnienia?
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych

Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.

Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki

Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.

Rytuały, narkotyki i przestępstwa seksualne. Są zarzuty dla fałszywego szamana

Mężczyzna z Gryfina (woj. zachodniopomorskie), Dariusz T. przedstawiał się jako uzdrowiciel, radiesteta, bioenergoterapeuta i praktyk kambo. Jego działalność, która miała pomagać osobom zmagającym się z traumami i depresją, okazała się jednak przykrywką dla niebezpiecznych praktyk i przestępstw. 62-latek oskarżony jest o przeprowadzanie "rytuałów" przy użyciu roślin psychoaktywnych i przestępstwa o charakterze seksualnym.