jej piękno mroczy a ludzie wzywają pięknie 'pomocy!'
09 sierpnia 2017Wikipedia pisze:Kolejny zakompleksiony "natóral" :-D próbuję się dowartościować.08 sierpnia 2017cbsz pisze: branie koksu jest gorsze od ćpania jeżeli nie robi się formy poprawnie.
sterydy nadwyrężają organy: nerki, serce, wątrobę, ciśnienie rozpierdala nerki, serce siada bo albo jest przerośnięte albo nie daje rady pompować krwi w nienaturalne mięśnie, wątroba nie daje rady trawić nadmiaru pożywienia i sterydzianej chemii.
bardzo dobrze że robiłeś formę naturalnie, wykorzystałeś swoje geny a każdy ma różne, przynajmniej jesteś naturalny a nie zmutowany ;-)
Wyobraź sobie, że można lecieć na towarze latami i mieć wyżej wymienione parametry w normie, a wręcz na poziomie lepszym niż przeciętny Kowalski. Wszystko rozchodzi się o odpowiednie dawki, unikanie środków toksycznych i odżywianie.
wiem że można latami ale trzeba wszystko dopracować do perfect, miałem na myśli koksów co biorą bóg wie co, skąd i jak.
"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
09 sierpnia 2017AntonSpakara pisze:
10 sierpnia 2017Limitbreaker pisze:A ja na normy bym nie patrzył. Co to za wyniki? Wklej je tutaj.09 sierpnia 2017AntonSpakara pisze:
Estradiol - 43,1 pg/ml (norma górna 59,5).
10 sierpnia 2017SarcasticCunt pisze: Po to są wyniki żeby na nie patrzeć. Nie ruszaj hormonów bo zrobisz sobie kuku. Ten tłuszcz jest spory czy tak sobie wkrecasz? Przydalaby się fota.
Póki co, ograniczam węglowodany i dużo ćwiczę (ale to robiłem długo i fat nie spadał).
Zawsze możesz sobie obniżyć estrogen do poziomu 20-30 i zobaczyć jak wyglądasz i jak się czujesz. Niekoniecznie hardkorowymi środkami, może jakiś DIM albo spróbuj zrzucić bodyfat do jeszcze niższego poziomu... Od proporcji test:estro zależy %BF (i vice versa), dlatego jak uderzysz z jednej i drugiej strony to możesz zyskać stały wynik.
A 6 oxo?
Który ze środków ogólnodostępnych, które polepszają stosunek estro do testo jest najmocniejszy?
AntonSpakara pisze:Testosteron - 5,74 ng/ml (norma górna 8).10 sierpnia 2017Limitbreaker pisze:A ja na normy bym nie patrzył. Co to za wyniki? Wklej je tutaj.09 sierpnia 2017AntonSpakara pisze:
Estradiol - 43,1 pg/ml (norma górna 59,5).
Może dieta?
Może niskie węgle?
Może odbicie od węgli o wysokim ig?
Może zmiana frakcji tłuszczy?
Może zmiana konstrukcji posilkow-?
Może brak w posiłkach witamin?
Może włączenie inteerwalow?
Może poprawa nawodnienia?
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.