04 maja 2019Jaylin pisze: Cześć ćpaki. Możliwe to, żeby skręt dopadł mnie prawie 48h po ostatniej dawce kody? Nie wpadałam raczej w długie ciągi, jestem uzależniona tylko psychicznie, a dzisiaj jak mnie zaczęło w kościach łupać, sraczka, dreszcze i ogólne rozbicie psychiczne. Jeszcze ciągnie na opio, tak, że wytrzymać nie idzie.
Mam trochę zjebany metabolizm, może to ma jakieś znaczenie?
04 maja 2019guccilui pisze:
Niektóre nawet i iv brałam.
Dziś tylko dwa bunki 0,4mg, dobrze się czuję. I klon, ale to nie na skręta tylko na występ publiczny, zawsze zarzucam min. połówkę jak gram na streecie. Powiem wam, że to (działanie bupry z bunka) na swój sposób jest dość fenomenalne.
Ale możliwe, że maja mnie odwiedzi. Ale nvm, nie chce od was nic na ten temat słyszeć.
Spokojnie...nikt Ci tu nic złego nie napisze.
Masz dostęp do bunondolu?
Jeśli weźmiesz 3×dziennie o stałych porach 0.4mg to wytrzymasz wszystko.
Rozumiem,że źle znosisz odstawienie...
Czy tak tylko tu zajrzałaś?
Nie no, dziś na tych dwóch bunkach spoko, ale za niedługo będę mieć majkę, więc nie chwale się, że rzuciłam. Bo właściwie to już 4 lata są jak wjebana jestem i mniej w tych 4 latach okresu gdzie nie ćpałam niż ćpałam. Przykre to jest, szczególnie w moim wieku. Przykro mi z mojego powodu.
*szczególnie, że mówię o wjebaniu się w podawanie substancji iv, głównie opio, a tak ogólnie politoksy to już jestem od 7 lat
...a myślisz czsem żeby z tym skończyć?
Ja wiem, że to pytanie z dupy
Już wyjaśniam
Jesteś na hyperze...rejestracja,dostęp do sieci,temat o detoxie...
w czym rzecz,skoro z góry komunikat,że nie odstawisz?
Boisz się?
Wolę leciec na buprze, na dwoch tabsach bunka na dzien, niz wiecznie miec cos nie teges ze soba.
I tak mam za wiele problemow ze zdrowiem, zeby jeszcze calkowitym odtruciem się zajmować, jeszcze się kopyrtnę z wycieńczenia.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.