Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3732 / 45 / 0
Re: 3-MeO-PCP
Nieprzeczytany post autor: Wawoj »
scr pisze:
Nie, o 3-MeO. Chyba, że ja źle zrozumiałem Twój post - pluszowy stan czyli wkręcające się 3-MeO/dyso?
Sama nie rozumiem swoich postow, spoko. Pluszowe jest jak najbardziej wkrecajace sie 3-meo, nie ma porownania z owinietym wata mlotkiem, ktory wali Cie w czolo przy podaniu browna i.v. Fuj. Nawet konsystencja, zapach i forma dystrybucji ( :-D ) sprawiaja, ze opio przy 3meo jest dla mnie odpadem.
Pisze pod wplywem bupry i piwa. Kurka niezywa. :retarded:

MXE ma bardziej inwazyjne wejscie, krotsze, cierpna usta, rece sa jak ze styropianu, pozniej fjuuuu. Dobra dawka 3-meo potrafi sie przeprzeprzyjemnie rozkrecac az do zejscia. Zupelnie swiadomie, kazdy promien slonca jest blogoslawienstwem. Kiedys strzelalismy na kocyku, na pochylej gorce obrosnietej mchem, ta soczysta zielen byla tak nieziemsko cudowna, ze az sie nia najedlismy.
:heart: nie moge :nolove:
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 1889 / 72 / 3
Jedyna wada 3meo jest taka, że całkiem ciężko się jest wjebać w konkretne m-hole. Tego mi tylko brakuje do tego specyfiku, żeby można powiedzieć, że nie ma konkurencji z niczym innym.
Jeśli możesz przekazać jedną wiadomość ludziom zażywającym narkotyki, powiedz im żeby brali mniejsze dawki.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.

~Michael Linnel
Odpisuję tylko na GG i e-mail.
  • 1095 / 34 / 0
Tego sie nie bierzez zeby znalezc sie w dziurze. 3meo-PCP to taki funkcjonalny dysocjat.
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 1889 / 72 / 3
Wiem, to właśnie mnie denerwuje. Wtedy 2w1, nie? Takie 3meo + MXE. Wyobrażacie sobie jak to konkretnie by rozpierdoliło?
Jeśli możesz przekazać jedną wiadomość ludziom zażywającym narkotyki, powiedz im żeby brali mniejsze dawki.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.

~Michael Linnel
Odpisuję tylko na GG i e-mail.
  • 2466 / 15 / 0
Ja po samej odpowiednei dawce 3 meo tonę jak kursk

Z 3 Meo nie wiem czy był by rozpierdol na mnie MXE ma troche z 3 meo i z DXM. Więc wolał bym z DXM miksować.
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 1857 / 70 / 80
Nie wiem czy chciałbym to miksować z MXE. Wolałbym samo 3-MeO lub samo MXE w odpowiednio dużej dawce.

Za to zajebistą opcją myśle byłoby to zmiksować z koksem. Godzinny rozpierdol rodem z innego wymiaru, sigma whuj, tak to widzę.
  • 2466 / 15 / 0
Miksowałem a alfą i tak fajne było że zakładając mój optymizm dobrze że z domu nie wychodziłem
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 123 / 1 / 0
Mi 3-MeO-PCP pomogło dostrzec pewne rzeczy w swoim życiu, oddaliło strach, pozwoliło na poczynienie odważnych kroków. W momentach, w których normalnie byłbym w mentalnym piekle(i nie mam na myśli zjazdu), dzięki 3meo to piekło dla mnie zamarzło.
Ciekawa, tajemnicza, ale i niebezpieczna substancja.
  • 571 / 28 / 0
Wczoraj przyjęte 14mg 3meo-PCP, po całodniowym dozowaniu pentedronu i przypalaniu alfy. Wkręcało się bardzo powoli, ale robiło się co raz nieprzyjemniej. Nie był to mój pierwszy raz z dyso ale z tą konkretnie substancją owszem. Było naprawdę nieciekawie, czułem się co raz bardziej struty, osłabiony, ciężko było oddychać i ogarniał mnie co raz większy strach czy nie stanie mi się nic złego, albo wręcz czy się nie przekręcę - to akurat u mnie typowe myślenie przy stosowaniu większych dawek MXE i DXM. Zdecydowanie porobiło mnie, dało się zauważyć pewne podobieństwo do wspomnianych przed chwilą dyso, ale zdecydowanie nie był to przyjemny stan i po godzinie musiałem położyć się spać, przykryłem się szczelnie kołdrą bo było mi kurewsko zimno, zwłaszcza kończyny wydawały się lodowate i niedokrwione.
Pewnie spróbuję jeszcze raz podejść do tej substancji, ale już na czysto, bez żadnych beta ketonów czy czegokolwiek innego.
Uwaga! Użytkownik thepass nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1857 / 70 / 80
No dobra ale gdzie alfa a gdzie koko xD
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii

Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.

Japończycy odkryli, dlaczego papieros pomaga przy wrzodziejącym zapaleniu jelita grubego

Palenie tytoniu związane jest z olbrzymią liczbą różnorodnych zagrożeń dla zdrowia. Są jednak sytuacje, gdy papieros pomaga. Tak jest na przykład w przypadku wrzodziejącego zapalenia jelita grubego. Nie od dzisiaj wiadomo, że papierosy przynoszą ulgę osobom cierpiącym na tę chroniczną chorobę. Naukowcy z japońskiego instytutu badawczego RIKEN odkryli mechanizm, który stoi za zbawiennym skutkiem dymka. Dzięki nim chorzy będą mogli poczuć ulgę, bez narażania się na choroby powodowane paleniem.

Ekstrakt z konopi wykazuje wyższą skuteczność niż opioidy u pacjentów z przewlekłym bólem pleców

Ekstrakty z konopi pochodzenia roślinnego zapewniają lepszą ulgę w bólu oraz inne klinicznie istotne korzyści w porównaniu z opioidami u pacjentów cierpiących na przewlekły ból dolnej części pleców – wynika z danych z badania klinicznego opublikowanego w czasopiśmie Pain and Therapy.