Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
09 grudnia 20174noniush pisze: Hmm to dziwne, ja zawsze odczuwałem falowe działanie i jestem ciekaw od czego to zależy w tym przypadku
Zwłaszcza po ETH, jak sytuacja się rozwinie, jest fajnie grubiutko, lecz po chwili czuję się, jakby nagle mega osłabło, zaś pare minut później wszystko znowu uderza z pełną mocą... I tak przez cały trip :D
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
11 grudnia 2017NetBot pisze: Jeszcze jedno pytanie: gdzieś czytałem, że ALD w połączeniu ze śliną przechodzi w czyste LSD (źródło).
Fejk czy prawda? :wall:
Z drugiej strony w żołądku jest tak kwaśne pH, że hydroliza związku wydaje mi się wysoce prawdopodobna zarówno w przypadku połknięcia 1P-LSD jak i ALD-52.
Stay safe.
~Variacik.
I mam pytanie, kartony wziąłem na dziąsło, potem trochę potrzymałem pod językiem i po jakichś 40 min je wyplułem bo trochę się przestraszyłem tego mocnego wjazdu, czy substancja mogla się nie załadować w pełni przez to?
Poprawiono dawkowanie z mg na μg~Duce
aż mam ostatnio misję żeby dziabnąć 3-4 kartony i zobaczyć czy ma pazury bo mnie znudził ostatnio po 2
23 grudnia 2017Spellforce pisze:
I mam pytanie, kartony wziąłem na dziąsło, potem trochę potrzymałem pod językiem i po jakichś 40 min je wyplułem bo trochę się przestraszyłem tego mocnego wjazdu, czy substancja mogla się nie załadować w pełni przez to?
Poprawiono dawkowanie z mg na μg~Duce
1/9 blottera 100ug to optymalna dawka na naukę!
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
Otóż kupiłem ALD-52 celem mikrodosingu . No i od jakiegos czasu 2,3 razy w tygodniu stosowałem dawki po 10ug.
Jednego razu, po 3 dniowej przerwie postanowiłem sprawdzić jak zadziała na mnie cały blotter.
To co się działo było niesamowite, choć inne od tego czego się spodziewałem. Świat który mnie otacza był nieskończenie ciekawy i piękny. Spacer był przeżyciem jakgdybym był dzieckiem w świecie dorsołych, wszystko było takie niesamowite ,piękne i ciekawe. Co krok stawałem podziwiając proste rzeczy i nie mogłem nadziwić się jakie to wszystko cudowne. Ciężko było zaciągnać mnie do domu :cheesy:
To zdecydowanie na plus. Gdyby tylko zawsze tak widzieć codzienność :D
Teraz to co czym byłem zaskoczony. Szczękościsk, co jakiś czas orientowałem się ze zaciskam szczęki - to normalne?
No i druga sprawa. Użyłem taki dawki z nadzieją ną rozkminy, analizę siebie a substacja całkowicie skupiła moją uwagę na tym co na zewnątrz.
Czy moje odczucia wiąża się z niską dawką ( dodatkowo uwzględniajac tolerancję przy MD) ? Jaką dawke lub który z lizerów powinienem zarzyć żeby przeżycia były bardziej introspektywne?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.