Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
09 grudnia 20174noniush pisze: Hmm to dziwne, ja zawsze odczuwałem falowe działanie i jestem ciekaw od czego to zależy w tym przypadku
Zwłaszcza po ETH, jak sytuacja się rozwinie, jest fajnie grubiutko, lecz po chwili czuję się, jakby nagle mega osłabło, zaś pare minut później wszystko znowu uderza z pełną mocą... I tak przez cały trip :D
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
11 grudnia 2017NetBot pisze: Jeszcze jedno pytanie: gdzieś czytałem, że ALD w połączeniu ze śliną przechodzi w czyste LSD (źródło).
Fejk czy prawda? :wall:
Z drugiej strony w żołądku jest tak kwaśne pH, że hydroliza związku wydaje mi się wysoce prawdopodobna zarówno w przypadku połknięcia 1P-LSD jak i ALD-52.
Stay safe.
~Variacik.
I mam pytanie, kartony wziąłem na dziąsło, potem trochę potrzymałem pod językiem i po jakichś 40 min je wyplułem bo trochę się przestraszyłem tego mocnego wjazdu, czy substancja mogla się nie załadować w pełni przez to?
Poprawiono dawkowanie z mg na μg~Duce
aż mam ostatnio misję żeby dziabnąć 3-4 kartony i zobaczyć czy ma pazury bo mnie znudził ostatnio po 2
23 grudnia 2017Spellforce pisze:
I mam pytanie, kartony wziąłem na dziąsło, potem trochę potrzymałem pod językiem i po jakichś 40 min je wyplułem bo trochę się przestraszyłem tego mocnego wjazdu, czy substancja mogla się nie załadować w pełni przez to?
Poprawiono dawkowanie z mg na μg~Duce
1/9 blottera 100ug to optymalna dawka na naukę!
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
Otóż kupiłem ALD-52 celem mikrodosingu . No i od jakiegos czasu 2,3 razy w tygodniu stosowałem dawki po 10ug.
Jednego razu, po 3 dniowej przerwie postanowiłem sprawdzić jak zadziała na mnie cały blotter.
To co się działo było niesamowite, choć inne od tego czego się spodziewałem. Świat który mnie otacza był nieskończenie ciekawy i piękny. Spacer był przeżyciem jakgdybym był dzieckiem w świecie dorsołych, wszystko było takie niesamowite ,piękne i ciekawe. Co krok stawałem podziwiając proste rzeczy i nie mogłem nadziwić się jakie to wszystko cudowne. Ciężko było zaciągnać mnie do domu :cheesy:
To zdecydowanie na plus. Gdyby tylko zawsze tak widzieć codzienność :D
Teraz to co czym byłem zaskoczony. Szczękościsk, co jakiś czas orientowałem się ze zaciskam szczęki - to normalne?
No i druga sprawa. Użyłem taki dawki z nadzieją ną rozkminy, analizę siebie a substacja całkowicie skupiła moją uwagę na tym co na zewnątrz.
Czy moje odczucia wiąża się z niską dawką ( dodatkowo uwzględniajac tolerancję przy MD) ? Jaką dawke lub który z lizerów powinienem zarzyć żeby przeżycia były bardziej introspektywne?
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.