Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 758 / 44 / 0
Re: ALD-52
Nieprzeczytany post autor: grv2 »
po co chcesz brac Lizergamidy codziennie?
Purple in the morning, blue in the afternoon, orange in the evening and green at night.
Just like that, one, two, three, four...
  • 263 / 12 / 0
100ug ALD-52 było okej od strony mentalnej, ale wizualnie bardzo słabo (dopalałem co jakiś czas maczanę, żeby podbić wizuale). 200ug będzie okej bez maczany? Dodam, ze biorę wenlafeksynę 100mg na dzień.
Czy może jednak 4-HO-MiPT?
  • 96 / 7 / 0
Ja właśnie tak zrobiłem... Parę mg mipro i jeden listek alda :) boi jest pieknie
  • 49 / 1 / 0
Jak długo trzymacie tekturę na dziąśle?
  • 279 / 24 / 0
aż się zmiętoli tak że prawie jej nie ma
Uwaga! Użytkownik boomer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 96 / 7 / 0
Ja wytrzymałem może minutę.... Później na zęby wymemlac i połknąć :) z pszczółkami robiłem identycznie
  • 921 / 276 / 0
Ja nie trzymam na dziąsle, tylko pod językiem 20 min. przynajmniej
PSYCHEDELIC WARRIOR
  • 349 / 8 / 0
Re: ALD-52
Nieprzeczytany post autor: Juma »
Ile ALDa i ile mipro do miksu? I jak to działa? Polećcie mi jakiś dobry film do ALDa. Las Vegas Parano już obejrzane. Coś jeszcze polecacie? Byle nie jakieś Anime. No i oczywiście żeby w danym filmie nie było scen gdzie ktoś umiera czy coś. Będzie grana dawka około 200mcg
EDIT: Czy jest jakiś sposób na to żeby nie było widać tych wielkich źrenic?
  • 96 / 7 / 0
Na źrenice chyba nie ma rady... Możesz luknac drabinę Jakubowa, sucker punch,a'm z 2009... Ja zjadłem jednego papiera, poprawiłem tabsa mipro (dostałem w gratisie) i później 20 mg w nocha.... Od 3 nad ranem do wieczora bomberap

-----------/scalilem/----------------

A jednak znalazłem. Skopiowane z ang Wiki.
Substancje wpływające na zmniejszenie źrenic

Opioidy, takie jak fentanyl , morfina , heroinai metadon (wyjątkiem jest petydyna )Produkty zawierające nikotynę, takie jak papierosy, tytoń do żucia lub guma.Imidazoliny, takie jak klonidyna , nafazolina , oksymetazolina i tetrahydrozolinaLeki przeciwpsychotyczne , w tym rysperydon , haloperydol , chlorpromazyna , olanzapina , kwetiapina i inneŚrodki cholinergiczne , takie jak acetylocholinaOndansetron (środek przeciwwymiotny) znany pod nazwą ZofranNiektóre leki stosowane w chemioterapiiraka , w tym pochodne kamptotecynyMirtazapina , noradrenergiczny i swoisty antydepresant serotonergiczny ( NaSSA )Niektóre inhibitory MAO .Krople do oczu z ostrokarpiną i wszystkie inne parasympatykomimetykiW niektórych rzadkich przypadkach, gdy są wystawione na działanie gazu musztardowego .Organofosforany

Scaliłem - neurobiolog
  • 775 / 119 / 0
czy jak 8 rano zapodałem 2mg eti, to o której papiera można ładować? 18-19 będzie spoko?
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?

Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.