Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
22 października 2017Mipro pisze: Mam zaburzenia osobowości i pełno lęków i fobii.
Koniec tematu. Sam sobie odpowiedziałeś czemu efekt był taki a nie inny.
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
ledzeppelin2 pisze:Jak już Ci się znudziło, to możesz walnać testa czy benzo zbija wizuale bo w moim przypadku nie zbijało . O ile posiadasz.
31 października 2017Mleczarz pisze: Nie wiem czy kiedykolwiek spróbuję psychodelikow ponownie, nie wiem co było efektem tego bad tripa.. na 1P było tak przyjemnie że wydawało mi się to niemozliwe zeby sytuacja zmieniła sie o 180stopni... moze to wina substancji albo poprostu ta ilość mnie przerosła
Mleczarz pisze:Mipro, ja po 1.5 kartona ALD miałem podobnie.. To był mój drugi raz, 1 raz było zwietrzałe 1P, spidowało ale wizuale były dość słabe, dlatego postanowiłem zarzucić więcej i to był mega szok. Zaczęło się podobnie ale potem już jak wszedł peak, to co się działo w mojej glowie... Nie byłem pewien czy mój 1 trip i ten to jeden i ten sam, brałem telefon do ręki patrzyłem na niego i nie wiedziałem do czego służy, czas mi nic nie mówił, wszędzie były fraktale, najgorsze było zapętlanie myśli, ciagle wracałem do tego co robie, kim jestem a gdy byłem pewien że już wszystko rozumiem znowu okazywało się że nie. Nie miałem nic na zbicie tripa ale starałem się uspokoić i jakoś to przetrwałem. Na drugi dzień pierwszy raz w życiu miałem jakieś lęki. Nie wiem czy kiedykolwiek spróbuję psychodelikow ponownie, nie wiem co było efektem tego bad tripa.. na 1P było tak przyjemnie że wydawało mi się to niemozliwe zeby sytuacja zmieniła sie o 180stopni... moze to wina substancji albo poprostu ta ilość mnie przerosła
Chciałbym to wypróbować , zastanawiam się pomiędzy ETH-LAD a ALD, czytałem na zagranicznych stronach, że nawet przy microdosingu, bodyload na ETH jest tak, czy siak chujowy...
Co powiedzie o mikrodawkowaniu ALD-52?
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
ETH-LAD zupełnie się NIE nadaje. Jest nieprzewidywalny i ma falowe działanie. ALD-52 jest świetny do mikrodawkowania. Sam testowałem po 10-20ug dwa-trzy dni potem przerwa. Można owszem. IMO lepiej jednak stosować nootropy i co jakiś czas dobrą dawkę lizergamidu przyjąć. Takie doświadczenie bardziej kształci. Lizergamidów nie da się praktycznie brać codziennie. Nawet mi tolerancja rośnie przy tej grupie substancji.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.