Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
to jest lżejsze od LSD ale 700 mikro mogłoby okazać się za dużo
18 sierpnia 2017Triptamine77 pisze: @FajnieJest czyli jak dobrze rozumiem można śmiało ładować SRA a dzień później tripować bez (znacznej) straty mocy ? Czyli wychodzi na to ,że poziom serotoniny nie ma nic do rzeczy przy sajko (poza ew. większą szansą na bad tripa), tak?
Więc tolerki krzyżowej sensu stricte nie ma, ale jeśli ktoś twierdzi że SRA w ogóle, niezależnie od dawkowania i częstotliwości, nie wpłyną na siłę sajko, to jest to zbyt daleko idąca generalizacja. Nie twierdzę przy tym, że ww. teza padła z ust któregoś z przedmówców, ale na wszelki wypadek lepiej wspomnieć o tym "niuansie", żeby zaraz ktoś nie wyciągnął pochopnych wniosków w stylu "mam 5 g klefista, rozpierdolę wszystko w dwie-trzy nocki, a potem fajnie niczym ta świeżynka polatam sobie na papierze". No niestety można się zawieść.
wyznaczaniu stylu życia przeciętnego człowieka
---
Natural Born Sociopath
2. Czym się ratować w razie popierdolenia w mózgu: mam lorazepam, diazepam, karbamazepinę, hydroksyzynę
3. Ile czasu przy takiej dawce będzie trwał peak?
4. Czy przy takiej dawce będę chodził, czy jest szansa, że pod kocem to przeleżę sam we własnym świecie?
Tylko bez trollingu xD Pytam na poważnie.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
Do poczytania...
Resztę masz w tym co zakriahh podesłał.
EDIT: Aż mi narobiłeś ochoty łobuzie
I trochę zazdroszczę planowanej podróży
:moody:
Jakbym hipotetycznie pierdolnął z 50mg oksykodonu oralnie (wolniejsze wejście niż puknięcie) i jednocześnie wpierdolił z 300mcg ald52 dobrze by działało?
Psajko nie jadłem już z kilka lat, natomiast doświadczenie jakieś tam jest, włącznie z puknięciem hometa xD
22 sierpnia 2017neurobiolog pisze: 1. Jak bodyload?
2. Czym się ratować w razie popierdolenia w mózgu: mam lorazepam, diazepam, karbamazepinę, hydroksyzynę
3. Ile czasu przy takiej dawce będzie trwał peak?
4. Czy przy takiej dawce będę chodził, czy jest szansa, że pod kocem to przeleżę sam we własnym świecie?
Co do samej fazy: wejście jak zwykle, po 30 min już jest takie ,,zamglenie", trochę później włącza się głupawka i śmiechy, no i potem to ,,pstryk" i mnie nie było. Pamiętam jedynie urywki, normalnie gorzej jak po benzo (po LSD pamiętam więcej, po ald mniej, ale o tym już kiedyś tu pisałem, że po ald się trochę zapomina). To był inny poziom wizuali, jak w jakieś bajce, euforia nie do opanowania, magia świateł, ciągły banan na mordzie i śmiech, zachwyt wszystkim. Nic nie rozjebałem ani nie nabroiłem, mimo, że mało co pamiętam, ale ja na co dzień też jestem spokojny i bezkonfliktowy, więc to może dlatego. Z drugiej strony, rzadko się też ruszałem z miejsca po prostu bo było ciężko. No co ja będę pisał, ciężko to zobrazować.
W ostatecznym rozrachunku nie polecam takiej dawki, od tamtej pory nie tykam już z taką częstotliwością psychodelików. Dlaczego? Znikła już ta magia, bo wiem, czego się spodziewać. Do tego doświadczenie było na tyle ,,boskie" i magiczne, że na jeden karton już patrzę z niesmakiem, takie ,,8h do przemęczenia się" :P. Chyba bym tego nie powtórzył 3 raz. Dobrze, że nie było badtripa bo nie wiem (w jednej z tych prób miałem bardzo chujowe nastawienie, dlatego zdecydowałem się powtórzyć doświadczenie tym razem z ALD-52, wyszło to samo). Z tego co czytałem, łowcakryształu też wali jakieś kosmiczne dawki i chyba ogarnia, ja to nie za bardzo byłem wtedy w stanie. Zrobisz jak chcesz, ale koniecznie się tym podziel! Jesteś pewnie o wiele bardziej doświadczony ode mnie, chciałbym przeczytać relację kogoś, kto mógłby nie zaznać blackouta. Wszystkiego dobrego, powodzenia!
Znowu wall of text, 4f-MPH :wall:
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.