Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
nasienie14 pisze:Dla mnie ta substancja jak każdy lizergamid powyżej microdose to taki BL, bycie chorym i niech to jak najszybciej się skończy.
Lepiej nie dawać od razu 2x więcej ;) Na spokojnie zwiększać dawki. Duużo zależy od s&s.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
I jak mama zadowolona z microdosingu?
Unifiram szybciej skraca tolerkę, tylko trzeba robić przerwy w zażywaniu: podam przykład:
ZERO DAY: sajkosajkosajkosajko
1 dzień: 2*8mg Unifiramu
2 dzień 2*8mg Unifiramu
3. dzień 5HTP-oporowo (ile dopuszczalne max)
4.dzień 1*8mg Unifiramu + połowa 5HTP tego, co było dnia wcześniejszego
5.dzień 5HPT+naładowanie w siebie witamin, wpierdzielenie wielu owoców i duzooo czekolady
6. SAJKO DAY niech spokojnie się ładuje 45min-1,5mg, a jak się peak zaczyna to dowalić 10mg Unifiramu !! Gwarantuję wyjebkę nawet przy 100ug ALD-52.
potem następnego dnia:
7.dzień: regeneracja, witaminki +5HPT (połowa stosowanej dawki), trochę czekoladu
i repeat:
1.dzień....
przetestowane przeze mnie osobiście. Zaznaczam, że nie gwarantuję, że na każdego zadziała, a tym bardziej na kogoś, kto rozpierdoli sobie serotoninę np. 3CMC. W każdym razie, mam nadzieję, że pomogłem.
27 kwietnia 2017Doktor_Koziełło pisze: Czy baclofen pomoże mi zasnąć po ALD?
spostrzeżenie z mojego wczorajszegp tripa, że ALD-52 jak jako jedyne przyjęte tworzy tak jakby parafraktalną przestrzeń płynącą. Wszystko płynie. Mieliście taki efekt? przy innych lizergamidach głównie fraltale a tu takie płynne wszystko
Mam pytanie podobnie jak w drugim temacie z tego działu lexz to tyczy sie tego psajko.
około 4 lata zadnych psychodelików nie brałem.
Mam 3 kartony po 125uq
Ile walnac zewby bylo dobrze ale nie za ostro. Ogólnie mam twardy łeb i dobrze psyche zahartowaną i w roznycvh sytucjach pod bramkowych potrafie sobie radzic/przetrwac
no ale wolalbym nie musiec tego robic xD
Jak to sie ma do prawdziwego LSD?
I takie pytanie jeszcze czym to sie rozni od np. 1p-LSD? jaka tutaj jest roznica miedzy tymi dwoma psajko?
Gdzies czytalem ze ALD-52 daje lepsze wizuale kolory i tyle czyli takie 2cb by mozna bylo rzecz bo nie ma rozkim glebokich i jakis mentalnych jazd.
natomiast 1p-LSD to tez dobre wizuale ale nie az tak intensywe ale bardziej w str rozkmin idzie itp
Poprawcie mnie jesli sie myle.
dzięki za odp.
Pozdrawiam.
Diabeuu666
Jak wjedzie Ci peak po tym 1 kartonie i będzie za mało to zawsze możesz dorzucić. Jak wrzucić za dużo to nie będzie odwrotu.
07 maja 2017Diabeuu666 pisze:
Ile walnac zewby bylo dobrze ale nie za ostro.
Zdecydowałem się na 1 żeby na pierwszy raz nie przesadzić, szczególnie, że jadłem z dziewczyną, dla której to był pierwszy raz z psychodelikami i nie nastawiałem się na dużo. Jak się okazało czekał mnie (a właściwie nas) najbardziej mistyczny i niesamowity trip w moim życiu, który przeszedł najśmielsze oczekiwania. Wizualnie to nie było najmocniejsze przeżycie jeśli chodzi o ilość czy intensywność. Natomiast, kolory i wzory były najpiękniejsze jakie do tej pory widziałem, na jakiejkolwiek substancji i dopełniały idealnie sferę mentalną. Jak się zbiorę to napiszę dłuższy TR. Jeden karton po takiej przerwie powinien Cię zrobić pięknie.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.