Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 516 / 110 / 7
Dziś ostatni raz przed długą przerwą walę kode 540mg tyle jeszcze nie brałem będzie grubo coś czuję %-D
  • 516 / 110 / 7
No i miałem rację z tą przerwą 540 wygrzało tylko trochę lepiej niż zwykle 300 tolerka mi skoczyła w chuj :(
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 1974 / 528 / 0
Przy kodeinie, często więcej nie znaczy lepiej, z wielu powodów.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 416 / 58 / 0
Da sie jakos ominąć wkurwirnie po zejściu? Naprawde, po niczym nie msm takiego wkurwa jak koda zejdzie po tych 3 godz....
  • 379 / 28 / 0
Imo właśnie koda wkurwia jak przyjebiesz za dużą dawkę, po opio nie ma zejścia. Jak nie jesteś w ciągu, i nie chodzi o skręta to po dawce kody nawet 300, mimo, że mocno nie zadziała, to czuję luz na bani nawet jeszcze rano jak wstanę
  • 2198 / 715 / 0
Jest teoria ze to ktorys z metabolitów kody (o dziwo mało przebadanych nadal) to powoduje. Trzeba sie przemeczyc, dla wprawionych odrobina benzo przed kodą. I potwierdzam, przy mniejszych dawkach mniej to czuć.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 3497 / 741 / 9
Kodżitsu jest passe. Mogę zjeść to raz na rok to może fajnie pogrzeje. Tak to szkoda kasy i bebechów.
Uwaga! Użytkownik Zgienty jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 188 / 62 / 0
Po 10 tygodniach detoksu (8 w szpitalu, 2 w domu) wróciłem do kody. Tydzień ciągu na dawkach 900-1200 mg, a powiem Wam, że wcale nie ma euforii i tego co zapamiętałem z opio. Jak się okazuje tolerka mi prawie w ogóle nie spadła. Brałem każdego wieczoru koło godziny 17:00 po pracy, kolejny dzień to jakiś koszmar, niewyspanie, rozkojarzenie, oczy się same zamykają, światłowstręt. Myślałem, że jak spróbuję ponownie kodę to będę się cieszył jej działaniem, ale odczuwam pustą sedację i ogromny niedosyt w przypadku braku euforii, za to grzeje poprawnie i źrenice malutkie. Okazuje się, że wydałem 500 zł w błoto praktycznie, żałuję, bo mogłem tą kasę zainwestować w oksykodon lub wycieczkę do Warszawy po majkę/hel. metkat iv działa na mnie nadal wyśmienicie.
  • 110 / 8 / 23
Sam zjadłem 340mg kody z dużą tolerancją na tram i bz - działanie tylko zamulające, żadnej euforii, dziwna ta koda.
spowodowane jest to pewnie przez dużą tolerkę na Tramal -600mg/doba
Uwaga! Użytkownik snoopdogg nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 684 / 26 / 0
Mam przejściowy okres że biorę duzo diazepamu lub klona. Po prostu przez 10 dni napierdalalem ostro benzo i teraz muszę stopniowo z tego zejść, bo miałem wczoraj małego skreta. Nie przez parę miesięcy ale kilka, kilkanaście dni się zejdzie. Dzisiaj wziąłem 100mg diazepamu, jutro wezmę 4mg klona, w środę też 4mg klona. Dodam że mam bardzo rozwiniętą tolerancję na benzo. kodę biorę raz na pięć dni, 400-450mg. W środę chciałem się wziąć jak zwykle kodę. I tu pytanie mam. Jak to się skomponuje z 4mg klona? Zmniejszyć dawkę kody? Podejrzewam zwiększoną sedację ale to nie robi problemu, lubię to przysypianie. Z góry dzięki za pomoc.
Pozdrawiam!
Paweł
Zablokowany
Newsy
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.

Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.