Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 516 / 110 / 7
Dziś ostatni raz przed długą przerwą walę kode 540mg tyle jeszcze nie brałem będzie grubo coś czuję %-D
  • 516 / 110 / 7
No i miałem rację z tą przerwą 540 wygrzało tylko trochę lepiej niż zwykle 300 tolerka mi skoczyła w chuj :(
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 1974 / 528 / 0
Przy kodeinie, często więcej nie znaczy lepiej, z wielu powodów.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 416 / 58 / 0
Da sie jakos ominąć wkurwirnie po zejściu? Naprawde, po niczym nie msm takiego wkurwa jak koda zejdzie po tych 3 godz....
  • 379 / 28 / 0
Imo właśnie koda wkurwia jak przyjebiesz za dużą dawkę, po opio nie ma zejścia. Jak nie jesteś w ciągu, i nie chodzi o skręta to po dawce kody nawet 300, mimo, że mocno nie zadziała, to czuję luz na bani nawet jeszcze rano jak wstanę
  • 2198 / 715 / 0
Jest teoria ze to ktorys z metabolitów kody (o dziwo mało przebadanych nadal) to powoduje. Trzeba sie przemeczyc, dla wprawionych odrobina benzo przed kodą. I potwierdzam, przy mniejszych dawkach mniej to czuć.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 3497 / 741 / 9
Kodżitsu jest passe. Mogę zjeść to raz na rok to może fajnie pogrzeje. Tak to szkoda kasy i bebechów.
Uwaga! Użytkownik Zgienty jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 188 / 62 / 0
Po 10 tygodniach detoksu (8 w szpitalu, 2 w domu) wróciłem do kody. Tydzień ciągu na dawkach 900-1200 mg, a powiem Wam, że wcale nie ma euforii i tego co zapamiętałem z opio. Jak się okazuje tolerka mi prawie w ogóle nie spadła. Brałem każdego wieczoru koło godziny 17:00 po pracy, kolejny dzień to jakiś koszmar, niewyspanie, rozkojarzenie, oczy się same zamykają, światłowstręt. Myślałem, że jak spróbuję ponownie kodę to będę się cieszył jej działaniem, ale odczuwam pustą sedację i ogromny niedosyt w przypadku braku euforii, za to grzeje poprawnie i źrenice malutkie. Okazuje się, że wydałem 500 zł w błoto praktycznie, żałuję, bo mogłem tą kasę zainwestować w oksykodon lub wycieczkę do Warszawy po majkę/hel. metkat iv działa na mnie nadal wyśmienicie.
  • 110 / 8 / 23
Sam zjadłem 340mg kody z dużą tolerancją na tram i bz - działanie tylko zamulające, żadnej euforii, dziwna ta koda.
spowodowane jest to pewnie przez dużą tolerkę na Tramal -600mg/doba
Uwaga! Użytkownik snoopdogg nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 684 / 26 / 0
Mam przejściowy okres że biorę duzo diazepamu lub klona. Po prostu przez 10 dni napierdalalem ostro benzo i teraz muszę stopniowo z tego zejść, bo miałem wczoraj małego skreta. Nie przez parę miesięcy ale kilka, kilkanaście dni się zejdzie. Dzisiaj wziąłem 100mg diazepamu, jutro wezmę 4mg klona, w środę też 4mg klona. Dodam że mam bardzo rozwiniętą tolerancję na benzo. kodę biorę raz na pięć dni, 400-450mg. W środę chciałem się wziąć jak zwykle kodę. I tu pytanie mam. Jak to się skomponuje z 4mg klona? Zmniejszyć dawkę kody? Podejrzewam zwiększoną sedację ale to nie robi problemu, lubię to przysypianie. Z góry dzięki za pomoc.
Pozdrawiam!
Paweł
Zablokowany
Newsy
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot

Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.