Spowodowałem wypadek pod wpływem chorej ilości baclofenu. Nikomu nic się nie stało. Samochód szefa poszedł się jebać. Moja praca też. Ahhhh.
gnije jak plesn
przed smartfonami i monitorami i gmo i rc-kami"
Będąc na długim ciągu opio+keto+benzo zadurzyłem sie w jakiejś pannie, która po krótkim czasie kopnęła mnie oczywiście w dupę przez ćpanie. Jak otrzeźwiałem i zobaczyłem jak ta panna wygląda to chciałem się dojebać drugi raz ;)
And speak my point of view,
But it's not sane...
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie
To było wkurwienie w domu, nie ważne. Teraz się wyprowadziłem i wale non stop melanż na chacie. Dziś wróciłem i wale w chacie, wszystko już jest ok. Jestem spokojny ale jak mnie ktoś mega wkurwi to może mi odjebać, np po psajko. Zbieram na colta navy, czarnoprochowca. Będzie zabawa bejbe.
zartuje.
wydluza czas QRS czy coś pikawe psuje w duzej ilosci
how many times do this for you?>
i wanna live i wanna love :cheesy:
danwo juz dokonałem wyboru
jestem dyspozyorem wlsanych torów
Warszawski Cpun pisze:Wystarczy mi 30% szans przeżycia aby 'zbadać' jakiś mix.
Nie pamiętam sytuacji w ogóle, miała miejsce około 5 lat temu i nadal nie moge sobie wybaczyć, że tak naraziłem najbliższe mi osoby... Lekki wyciek oparów z butli i chuj ze mna, naćpany debil sie sam odinstalował, ale zabił bym niewinną kobiete, małe dziecko i kij wie czy jeszcze paru osób z kamienicy jakby wybuch po instalacji poszedł...
Najgorsze, że nie pamiętam nawet ułamka z czegoś o co mam do siebie największe wyrzuty sumienia...
Klonozepam nawet papieża zmieniłby w ułomnego socjopate... Co za sadysta nazwał te broń lekarstwem, to ja kuźwa pojęcia nie mam....
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.