Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 72 / / 0
beniooj, szkoda, że nie dojebałeś tych typów, bo ja bym temu gościowi nie popuścił i srogo by zapamiętał gościa od lolka. :D Also genialna historia, nadająca się na zrobienie krótkometrażówki(już planujemy zrobić to. :D), majstersztyk w wykonaniu przebiegłego ćpuna, który nie grzeszył siłą fizyczną, ale geniuszem ich rozpierdolił.

masterpieceeee
I tyle cpam, że mam tablice w małym palcu #walter_white
  • 788 / 21 / 0
Niczym Dawid i Goliat :D mega Propsy za zachowanie zimnej krwi i dobra przestroga dla innych. Sama nie wiem co bym na takim miejscu zrobiła... O.o
Uwaga! Użytkownik ambiwalencja nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 469 / 9 / 0
Jak dla mnie to nie jest "najgorsza" rzecz, a najcwańsza i najsprytniejsza rzecz jaką można było zrobić pod wpływem. Moje gratulacje! :cheesy:
  • 47 / 4 / 0
Wiele osób, którym opowiadałem tą historie, również mówi, że spuścili by typom gratisowe manto, sam o tym myślałem, ale nie zrobiłem tego, bo nigdy nikogo nie uderzyłem i zapewne tego nie zrobię (no chyba, że w samoobronie lub obronie kogoś innego, ale nie miałem jeszcze takiej potrzeby), może się wam to wydać głupie, ale każdą osobę staram się darzyć szacunkiem, nie ważne kim jest, jeżeli jest idiotą jak gość który mnie napadł, zapewne prędzej czy później życie wynagrodzi mu jego uczynki. Nie wiem czemu, ale od zawsze miałem takie pokojowe usposobienie, najwidoczniej taki już jestem :) Dlatego zawsze staram się znaleźć inne wyjście z opresji, tak jak w sytuacji którą opisałem było dosypanie gościowi AM-ki, napewno lepiej go to obezwładniło, niż zrobiłbym to ja, stawiając się do niego.
  • 5299 / 104 / 0
Historia zapowiadała się w miarę, ale że do czego zmierzałeś?
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 72 / / 0
beniooj pisze:
Wiele osób, którym opowiadałem tą historie, również mówi, że spuścili by typom gratisowe manto, sam o tym myślałem, ale nie zrobiłem tego, bo nigdy nikogo nie uderzyłem i zapewne tego nie zrobię (no chyba, że w samoobronie lub obronie kogoś innego, ale nie miałem jeszcze takiej potrzeby), może się wam to wydać głupie, ale każdą osobę staram się darzyć szacunkiem, nie ważne kim jest, jeżeli jest idiotą jak gość który mnie napadł, zapewne prędzej czy później życie wynagrodzi mu jego uczynki.
Też kiedyś żyłem w przekonaniu "nie czyń drugiemu, co tobie nie miłe", po prostu starałem się postawić na miejscu tej osoby, póki nie dostałem parę kopniaków w życiu no i wyrosłem na przećpanego skurwiela.
Kiedyś prędzej czy później niestety będziesz musiał stawić opór przed oponentem, bo taka jest mentalność tego kraju - kraju kwitnącej cebuli, gdzie każdy drugiemu życzy najgorszego.

peace.
I tyle cpam, że mam tablice w małym palcu #walter_white
  • 3959 / 149 / 0
nie czyn drugiemu co tobie niemile, jak on ci uczyni, pierdolnij mu kijem. %-D
  • 788 / 21 / 0
Cieszę sie ze jestem kobieta i nie muszę sie bić. Była bym straszną ciotą bo nigdy nikogo nie uderzylam, problem mam zeby krzyczeć nawet.
Ale zawsze chciałam sprzedać jakiemuś frajerowi soczystego liścia.
; wtrącając jeszcze co do histori - i kto powiedział ze narkotyki nigdy nie uratują nas od złego? %-D
Uwaga! Użytkownik ambiwalencja nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 37 / 1 / 0
chujowe jest to ze zyjemy w kraju w ktorym wpisane masz w rejestr to ze bedac typem jestes narazony na roznego rodzaju ataki z przeroznych stron. i sam srednio raz na kilka miesiecy dostaje gdzies po gebie, z kumplami musze sie szarpac z jakimis ludzmi. trzech kumpli dostalo taki wpierdol ze skonczyli w szpitalu z konkretnymi akcjami. co 2 lub 3 wyjscie na miasto konczy sie jakas debilna pyskowka z ludzmi lub krzywymi spojrzeniami. gdzie i ja i moi znajomi nigdy nikomu umyslnie zadnej krzywdy albo chamskiej akcji nie chcielismy zrobic, tez wygladem sie jakos mega w oczy nie rzucamy. innymi slowy, serio kurwa guza nie szukamy. sorry za offtop ale coraz czesciej sie zastanawiam. wszedzie serio tak jest ? bo wierzyc mi sie w to wlasnie nie chce. kraj piekny, ludzie kurwy.
  • 67 / 1 / 0
Panie EF - odpowiedź na Pańskie pytanie brzmi - TAK.
narkotyki są fajne
słucham ALCMDZ
"dam ci rade pierdol zielsko bo ci zielsko dziury w mózgu bierz giebla i idź na imprezę ziom"
ODPOWIEDZ
Newsy
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.

Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"

Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.

CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.