masterpieceeee
beniooj pisze:Wiele osób, którym opowiadałem tą historie, również mówi, że spuścili by typom gratisowe manto, sam o tym myślałem, ale nie zrobiłem tego, bo nigdy nikogo nie uderzyłem i zapewne tego nie zrobię (no chyba, że w samoobronie lub obronie kogoś innego, ale nie miałem jeszcze takiej potrzeby), może się wam to wydać głupie, ale każdą osobę staram się darzyć szacunkiem, nie ważne kim jest, jeżeli jest idiotą jak gość który mnie napadł, zapewne prędzej czy później życie wynagrodzi mu jego uczynki.
Kiedyś prędzej czy później niestety będziesz musiał stawić opór przed oponentem, bo taka jest mentalność tego kraju - kraju kwitnącej cebuli, gdzie każdy drugiemu życzy najgorszego.
peace.
Ale zawsze chciałam sprzedać jakiemuś frajerowi soczystego liścia.
; wtrącając jeszcze co do histori - i kto powiedział ze narkotyki nigdy nie uratują nas od złego?
słucham ALCMDZ
"dam ci rade pierdol zielsko bo ci zielsko dziury w mózgu bierz giebla i idź na imprezę ziom"
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.