Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3363 / 356 / 0
Uu, popijanie slina... Raz to zrobilem to pozniej zalowalem przez tydzien: oparzenia przelyku, wypalone receptory smakowe na jezyku...
50ml w dwa dni robisz? To chyba ze stymulantami, albo masz bardzo chrzczonego giebla.
Co do bebechow i GBLa: wyniszcza flore bakteryjna jelit. U mnie to sie manifestuje roznymi pryszczami i krostkami w roznych miejscach ciala (czesto na twarzy, co w moim wieku wyglada troche karykaturalnie...), czarnym gownem, smierdzacymi bakami i gorszym samopoczuciem ogolnym (nawet polewajac tego jednego mililitra na dzien). Przy solach GHB nie mialem nigdy takiego problemu, zeby jelita wariowaly. Rzygac po G tez nigdy nie rzygalem, nawet jak przedawkowalem. Po prostu kladlem sie spac.
  • 581 / 78 / 0
Tak jest mix GBL+stimy zawsze idzie.

Ale to 50ml w dwa dni to sytuacje wyjatkowe, jak jest impreza i dlugi after :) Nie lece tak non stop, dzieki Bogu ;)

Czystego G nigdy nie pilem, ale kiedys w jakims kiblu jak przyszpililo cisnienie nalalem sobie wody z kranu do ryja i wstrzyknalem giebla prosto ze strzykawki, w tą wodę.

Polecam ostroznosc, bo zle wcelowalem, polecialo prosto w gardlo ... straszne przezycie :-D
Uwaga! Użytkownik MrMagnificus jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 58 / 2 / 0
Dzięki za odpowiedzi. Wszystko już rozumiem. Nie oczyszczam, piję 1 ml z 250 ml Nestea brzoskwiniowej, wieczorem, przy kompie, sam. Nie mogę się doczekać, żeby poczuć TO, przez co wielu mówi o wyższości ponad stimami... A stimy lubiłem :cool:

:diabolic:
  • 581 / 78 / 0
Zycze Ci, zeby byl to dobry sort i zebys poczul to, co na za pierwszym razem :)

Daj znac, jak poszlo ;)

P.S. a jak giebla wypijesz sam, wieczorem, przy kompie, to nawet wiem, jakie stronki bedziesz mial :-D :-p odpalone.... :-D
Uwaga! Użytkownik MrMagnificus jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 326 / 13 / 0
W temacie giebla jestem nowy, dopiero co sprawiłem sobie do testów pierwszą buteleczkę 100ml do testów i mam pytanko co do oczyszczania. Naczytałem się o tym w wątku, tu na forum, ale prawdę mówiąc nie znalazłem zbyt wielu opinii osób, które piłyby to długi czas bez oczyszczania. Jak to jest? Mocno szkodzi picie obecnego sortu bez oczyszczania przez gotowanie, olej i zamrażanie?
  • 279 / 24 / 0
wypiłem podobną ilość w ciągu, żadnych uboków prócz czarnej kupy nie uświadczyłem chociaż nie badałem swojego układu pokarmowego
Uwaga! Użytkownik boomer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 581 / 78 / 0
Pisał london kilka postów wyżej, ze 7 lat pil i nigdy nie oczyszczał.
Ja aż tak długiego stażu nie mam, ale przerobiłem w życiu sporo litrów i tez sie nigdy w to nie bawiłem.

Żyje i mam sie dobrze :)
  • 916 / 171 / 0
15 września 2017modest pisze:
W temacie giebla jestem nowy, dopiero co sprawiłem sobie do testów pierwszą buteleczkę 100ml do testów i mam pytanko co do oczyszczania. Naczytałem się o tym w wątku, tu na forum, ale prawdę mówiąc nie znalazłem zbyt wielu opinii osób, które piłyby to długi czas bez oczyszczania. Jak to jest? Mocno szkodzi picie obecnego sortu bez oczyszczania przez gotowanie, olej i zamrażanie?
Tu chodzi o sort, 3 miesiące temu piłem prawie bez polityki. Za to ten z przed tygodnia po piciu nieoczyszczonej jeden dzień rzygałem na samo wspomnienie zapachu.
Przechustaj z 10 minut w oleju odstaw na godzinę na 2-3 zostanie ci 90-80 ml dobrego. Zamówiłem z kilku źródeł setki i chce sprawdzić czy wszędzie taki sam syf.
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
  • 954 / 52 / 0
Ktoś dobre źródło na maila? Proszę :-D
  • 226 / 7 / 0
Forumowe g24, o lepsze dzisiaj chyba ciężko
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.

Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów

Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.

Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.