Substancje psychoaktywne, których działanie polega na osłabieniu transmisji bodźców zewnętrznych do mózgu.
Więcej informacji: Dysocjanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1987 / 108 / 0
Tak, teraz w weekend, nie pamiętam ile razy, bo leciałem na 4-MeO i czasem dorzuciłem dife. Raz wrzuciłem 30mg, raz bodajże 60 i po pół godzinie 30 albo 50, wtedy było już dość grubo, no ale to w miksie z 4-MeO krążacym w krwiobiegu. Sam peak był całkiem kozacki, gorzej było jak odpuścił. Sort ten wydaje się być bardziej stymulujący i "wkręcający", ale muszę skosztować tej substancji solo, być może zrobię to w najbliższy weekend.
Wrzucanie doustnie, całkiem dobre ROA dla difenidyny.

Dodanie kwasku do soli nic nie zmieni (poza smakiem).
Freebase powinien się słabo rozpuszczać w wodzie, z kolei dolanie roztworu sody oczyszczonej do roztworu soli powinno wytrącić nierozpuszczalny freebase.

Co do tego sortu to nie jest to taki super czyścioch, jedna z grudek rozbiła się na bardziej beżowy proszek.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3959 / 148 / 0
jesli to sol to przerabianie na freebase mialo by sens jedynie w celu vaporyzacji zapewne.

czyli, na pierwszy raz jak (w razie czego) wymieszam z kwaskiem 30mg i wypije to bedzie ok? poza tym, dorzucanie sprawdzi sie jak w przypadku MXE? bo pewno pojade dzisiaj z tym samplem do konca jak zaczne.
niedojebanie genetyczne
  • 1987 / 108 / 0
Ciężko mi się wypowiedzieć o dorzucaniu dife tak jak MXE, bo mało jej brałem, a MXE przerobiłem ładne ćwierć kilo :)
Tutaj dorzuciłem bo było za słabo. Oral ładuje się niestety chwilę.

Co do wymieszania to można sprawdzić jak się rozpuszcza w wodzie, jeśli słabo, a po dodaniu kwasku roztwór robi się klarowny to z pewnością jest to freebase. Spróbować zawsze można, jeśli zapodajesz oral to kwasku możesz spokojnie dać w nadmiarze.

Jeśli chcesz precyzyjnie to dokładną ilość kwasku można wyliczyć obliczając współczynnik na podstawie masy molowej difenidyny (265.39 g/mol) i kwasku cytrynowego ( 192.12 g/mol) wg wzoru i mnożąc go przez ilość difenidyny którą chcemy przekonwertować:
współczynnik: masa molowa kwasku cytrynowego / masa molowa difenidyny - 192.12/265.39 ~ .725
ilość kwasku: współczynnik * masa difenidyny czyli 0.725 * ilość difenidyny

Dla 100mg difenidyny będzie to 0.725 * 100mg czyli 72.5mg kwasku
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 221 / 13 / 0
c11h12n2o3 pisze:
Saard pisze:
nawet sniff wchodził więcej niż 15 min
Przerobiłeś na sól?
Nope
Zgienty pisze:
Sniff 4-meo-pcp jest dużo gorszy od sniffu difenidyny tzn po sniffie 4-meo-pcp jest kara na nosie, ale spływ jest znośny a diph jako tako wchodzi ale ma przejebany spływ więc myśle że jeśli nos tak reaguje to dupa nie inaczej tyle że dupa nie ma spływu tylko wsys, jelito grube wyciąga wodę z kału, naprawde fajne wykorzystanie tej umiejętności organizmu do czego to doszło tera som takie czasy, że nos jest w dupie.
Zgadzam się w 100% :)
scr pisze:
Co do tego sortu to nie jest to taki super czyścioch, jedna z grudek rozbiła się na bardziej beżowy proszek.
Wydaje mi się, że nie jest też czyścioch bo po prostu jebie.
Jak kumpel ma porównanie z zagranicznym sortem, który kupował na początku roku, to mówił, że smród owszem i był, ale nie taki kurewski.
Mi się akurat ujebane grudki nie trafiły :)
  • 1151 / 230 / 7
scr pisze:
Jeśli chcesz precyzyjnie to dokładną ilość kwasku można wyliczyć obliczając współczynnik na podstawie masy molowej difenidyny (265.39 g/mol) i kwasku cytrynowego ( 192.12 g/mol) wg wzoru i mnożąc go przez ilość difenidyny którą chcemy przekonwertować:
współczynnik: masa molowa kwasku cytrynowego / masa molowa difenidyny - 192.12/265.39 ~ .725

Jesteś pewien że stosunek molowy 1:1? Jon cytrynianu nie może "wziąć na siebie" więcej difenidyny? Bo np. jak mamy cytrynian trójmagnezowy to jest stosunek molowy 3:1 ;)
eso pisze:
czyli, na pierwszy raz jak (w razie czego) wymieszam z kwaskiem 30mg i wypije to bedzie ok?
Tak, dowiesz się o co chodzi w tej substancji.
eso pisze:
a jesli to nie freebase to chyba dodanie kwasku wtedy nic nie zmieni, dobrze kombinuje?
Dobrze kombinujesz.
scr pisze:
Co do miksu z kwaskiem to pytanie czy obecnie dostępny sort to freebase czy nie. Sprawdzał ktoś?
Leśny przed 1 lipca był freebase. Jeżeli to ten sam to tak.
eso pisze:
powinno sie to walic raz a porzadnie czy mozna spokojnie dorzucac? bo wolalbym raczej ostrozniej zaczac gdyz nie mieszkam sam i fajnie by bylo nie narobic lipy jakiejs. ogolnie jakies wskazowki jeszcze moze?
Na mnie 80mg raz a porządnie zadziałało dobrze i nie czułem potrzeby dorzucania, z tym że około peaku wrzuciłem 75mg DXM.
Jako że nie zauważyłem aby difenidyna powodowała nieprzyjemne zejście (przynajmniej w wypadku podania oralnego, bo vapo to inna bajka, patrz reddit) to dorzucanie nie powinno mieć przykrych konsekwencji, i za jakiś czas przetestuję.
eso pisze:
lepiej na pusty zoladek czy zjesc cos lekkiego wpierw?
Z tego co pamiętam jadłem coś jak się ładowało i zadziałało właściwie, ale nigdy po difenidynie (cytrynianie!) nie czułem mdłości ani innych nieprzyjemnych efektów więc może lepiej na pusty żołądek - będzie wydajniej.
eso pisze:
mam tego 0,2g i chce wymieszac z kwaskiem w wodzie i wypic, to chyba najlepsza droga podania?
Chyba tak. Ale zawsze po przeprowadzeniu reakcji możesz odparować wodę i sniffować :diabolic: nie próbowałem, nie polecam!
eso pisze:
jakie dawkowanie w tej postaci, moze jakies porownanie do mxe w kwestii dawkowania?
80mg porównywalne mocą dysocjacyjną z paczką kaszlodynu.
Jeżeli chodzi o MXE to nigdy nie wychodziłem poza 25mg (nie czułem takiej potrzebny, ale za to lubiłem dorzucać) więc się nie wypowiem.
No ale na upartego: 15mg DPD działało jak ~10mg MXE.
Życie to trip, więc dbaj o set&setting.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
  • 3959 / 148 / 0
dzieki za info panowie, niedlugo zabieram sie za test. :-)

zaczne od ok. 30mg, na oko bo moja waga nie ogarnia ponizej 0,5g.
niedojebanie genetyczne
  • 221 / 13 / 0
@up
Jak nie jesteś zielony to zjedz 60, bo potem bedziesz żałował, że mało :P
Nie porobi mocno, a poczujesz już substancje.
30mg to imho waste, bo posmyra a nie da konkretnego rozeznania.
Tak jak c11h12n2o3 pisał wcześniej, zejścia po tym nie ma, działa nie tak długo + lajtowo idzie po tym spać ^^
  • 3959 / 148 / 0
dobra to zeby ulatwic sobie zycie jako, ze mam 200mg, podziele to na 4 czesci i jebne ok. 50mg.

mam jeszcze 300mg kodeiny, ktore planuje wrzucic dzisiaj, ciekawe czy po tym plan sie nie zmieni.
niedojebanie genetyczne
  • 1987 / 108 / 0
c11h12n2o3 pisze:
scr pisze:

Jesteś pewien że stosunek molowy 1:1? Jon cytrynianu nie może "wziąć na siebie" więcej difenidyny? Bo np. jak mamy cytrynian trójmagnezowy to jest stosunek molowy 3:1 ;)
Dzięki, faktycznie. :) Dopiero spojrzałem na wzór kwasu cytrynowego i faktycznie tam są 3 grupy kwasowe.
Zatem na jedną cząsteczkę kwasu cytrynowego powinny przypaść 3 cząsteczki difenidyny.
Czyli współczynnik należy podzielić na 3
Czyli wyjdzie ok 24.2 mg kwasu cytrynowego na 100mg difenidyny.
  • 3959 / 148 / 0
edit: poszlo ok. 50mg diph i ze 3 razy mniej kwasku, po wrzuceniu do szklanki i mieszaniu chwile wciaz plywaly biale grudki, ktore nie chcialy sie rozpuscic. zapach i smak dosc intensywny, 'szpitalny' jak przy MXE.

edit2: minelo 30min i to chyba peak. szumi mi w glowie w charakterystyczny dysocjacyjny sposob, czuje sie przyjemnie, pierwsze wrazenie: cos miedzy mala dawka MXE a kodeinowym ciepelkiem, calkiem fajno. :-D

zobaczymy co bedzie dalej, na razie czuje sie jakby mi sie ladowala MXE, szum, dretwiejace cialo, wyczulenie na dzwieki, lekki nieogar.
niedojebanie genetyczne
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace

Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.

Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem

Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.

Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?

Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.