Problem mam taki, że dorwała mnie bezsenność, a ponoć CBD przy tej dolegliwości się jak najbardziej sprawdza. Chciałbym sobie kupić tak grama na spróbowanie, tylko teraz na ile może mi starczyć gram takiego palenia? I drugie pytanie, na ile dłużej starczyłby mi taki materiał gdybym miał go waporyzować? Bo jeśli by się to sprawdziło, to bym się zastanowił nad kupnem wapo na przyszłość.
10 sierpnia 2018eiffel65 pisze:
opisujesz działanie olejku cbd własnej produkcji ? czy miałeś na myśli ten kupiony ? Jeśli kupny to jakie miałeś stężenie zastanawiam się jaki na początek wziąć 5 % 10 % czy od razu 20 % :d
Do pozostałych kolegów: susz typu 10-15% CBD to bajki. Kiedyś pytałęm w jednym ze sklepów o certyfikat analizy na taki susz i nastąpiło echo... Konopie osiągają max 3-6% CBD.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.