Siema,
natknąłem się na stronkę z jednorazówkami z THC-P i HHC-P. Palę bakę codziennie i szukam sposobu żeby trochę zaoszczędzić, więc temat mnie zaciekawił. Pomyślałem że trochę poeksperymentuję, ale najpierw chcę zrobić reaserch. W necie jest mało informacji, więc chcę podpytać o kilka kwestii.
Czy jest, a jeśli tak, jaka jest różnica w działaniu i mocy pomiędzy nimi?
Czy tolerka na THC sprawia że ma się też tolerkę na THC-P i HHC-P?
Jak to wygląda z prawem? Czy to legalne w Polsce?
[dyskusję o źródłach wycięto - surv]
Z góry dzięki za pomoc.
żelki hhc ?? :O Pierwsze słyszę. Możesz opisać mniej więcej jaka jest ;pizda w stosunku do jaranego ?
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
05 grudnia 2023WujekMorda pisze: @ mikus420
żelki hhc ?? :O Pierwsze słyszę. Możesz opisać mniej więcej jaka jest ;pizda w stosunku do jaranego ?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.