Pewnym odkryciem był M-PEP, ale okazało się że po dobrej wersji DEMO, pełna wersja wymagała dokupienia DLC typu hexen, md-php czy cokolwiek, by uspokoić wkurwa.
3emc obczaję ew skitram na przyszłość ;)
Pierwszy raz w zyciu rzekomy hexen - czy to normalne, ze po 30 minutach praktycznie nic nie czuje?
Sort bialo-kremowy, puder, lubiacy sie kleic w grudki, miekki. Lekko piecze w nos, mniej niz 4cmc.
Cofam co wcześniej napisałem - zaczęło działać i działało mistrzowsko, jak koks. A dzisiaj zero zwały, noc nie jest rozwalony.
Miód malina!
Scalono. MrRabbit.
Gdzieś właśnie widziałem określenie "polska kokaina", ale to raczej termin na poziomie "bieda-ketony" - nic chwalebnego ;)
Kiedyś faktycznie takie główne działanie rozwijało się po 30-40 minutach, wszystko zależy od tolerancji i rozjechania receptorów ;)
Do tego praktyczny brak zjazdu w porównaniu z 4CMC.
Jedyny minus to lekko zjechany nos, ale też nic szczególnego. Czuję się super, polecam substancję ;d
Takie rzeczy jak HEXEN czy 4CMC biorę maksymalnie raz na 2-3 miesiące.
Czasami zachce mi się odmiany i np. dzisiaj zarzuciłam hexena.
Działanie stało się cieniem jego dawnego działania, zejście dwa razy gorsze niż kiedyś, do tego dochodzi atak duszności na który nic nie pomaga...trzeba go przeczekać... :#:
Nie wiem czy to przez opio działanie się aż tak bardzo zjebało...W końcu biorę hexena teraz nie częsciej niz raz na 2 tygodnie, a nawet rzadziej, więc tolerancja powinna wrócić na swoje miejsce... Nawet jeżeli brałam wcześniej co 2 - 3 dni. :huh:
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.