Na taki stan flaków alkoholem swego czasu pracowałem pijąc kilka miesięcy non stop wódkę, więc fenio o wiele gorszy.
Ale samo działanie chyba się nie różni między sns a fusion, jedno i drugie to dobry sort z tymże sns ma sporo większą kapsułkę
W swojej karierze zaczynałem od fenia z rosyjskiej apteki ... i o Jezusku nazareński to zawsze był najlepszy, niestety jest drogi. Drugi najlepszy był od szwajcara ale teraz patrzę że u nich pusto, mam nadzieję że to chwilowe a nie ze strachu. Raz, dawno temu spróbowałem zakupić ten sns który każdy polecał i...nim byłem najbardziej zawiedziony, wszystko było bardzo subtelne niezależnie od dawki przyjętej - kompletnie bez porównania do uprzednio wspomnianych, lipa totalna. Teraz w swojej apteczce znalazłem tego starego sns'a i resztki szwajcara, a jako że od pewnego czasu, co dwa tygodnie robię sobie phenibutowe poniedziałki
Liftmode nie wysyła juz do Polski. Z revange pamiętam kiedyś były jazdy że wszystkie suplementy były słabej jakości. Coś innego godnego polecenia panie i panowie?
01 lipca 2013proxfade pisze: Ma to jakiś większy potencjał jeśli chodzi o miksowanie z zabawkami typu: THC, MDxx, ewentualnie alkoholem ?.
Klasyk to miks z kofeiną. Całkiem nieźle wypada też miks z pregabaliną tylko też ostrożnie, bo pregaba zdaje się działać mocniej na fenibucie, łatwo się uśpić.
Czas się wybrać do psychiatry po cukierki
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.