Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 393 / 10 / 0
Jako osoba bez tolerki jestem pewny na 100%, że nie mają w sobie deklarowanych 0,5mg.
Uwaga! Użytkownik BetterThan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1277 / 130 / 0
Jaki jest przelicznik ktoś zna Klonazolam 1mg ile to Clonozepamu/ alprazolamu.
  • 106 / 7 / 0
[mention]wnc1964[/mention] Wg psychonautwiki około 2,5 razy mocniejszy niż alpra link. Chociaż moim zdaniem jest z 4 razy mocniejszy. 0,5mg robiło mnie mocniej niż 2mg klonazepamu.
  • 1277 / 130 / 0
horalky dzięki.
pozdrawiam.
  • 5844 / 1212 / 43
Mam holenderski sort w blotterach, 0,5mg na kwadraciku. Jest kozacki. Ale jednak wolę pillsy.
Co myślicie o blotterach ?
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 954 / 52 / 0
Mam sort w prochu, nie posiadam wagi, walę na oko, dzisiaj tak precyzyjnie zajebałem, że o 17 się obudziłem i rodzice powiedzieli mi, że spałem na podłodze. To jest to na co czekałem. W sensie nie te przypały, ale cos tak zajebiscie mocnego.

Da radę i czy jest sens walić to iv? Jak już to z czym bo woda się chyba nie nada, ew. woda do iniekcji? I trzeba grzać to czy nie?
  • 106 / 7 / 0
Z tego co ludzie piszą to da rade walić iv, chociaż osobiście nie próbowałem. Na poprzedniej stronie masz troche info link. Co do rozpuszczenia to raczej w glikolu, no i jak nie masz wagi, albo nie zrobisz roztworu to tym bardziej iv nie polecam.
  • 1305 / 162 / 0
Sprzedaje już to ktoś w glikoku 1mg/ml ?

Co do iv ja wrzucalem do pompki ale 2ml klonazolam potem alfe fajne wejście bezc nieogaru i shizowych myslio igła 0.9Bob małymi nie dawałem rady tego podac
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 760 / 68 / 0
@Anabolik - kup sobie glikol na allegro i proch od trzynastek a zrobisz roztwór jaki Ci się tylko podoba. Proch od nich clona piekielnie mocny, testowałem. A samo przygotowania roztworu to nie minut.
Masz linka do niezłego glikolu.

http://allegro.pl/glikol-1-2-propylenow ... 73411.html
My name is called religion, sadistic, sacred WHORE.

"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać różnych rezultatów” Albert Einstein.
  • 1305 / 162 / 0
Dzięki sprawdzę do i.v jeszcze 10amp mam rolki szukam jakiegoś pluszowego ketona przejze nas szybko na ketoniarskie działy koleś od metadon robi w czapce ciągle chce więcej kasy bo ma lepzpszy zysk od innego klienta

Chce hukmac 5 amp rolek metadon 300mg i do tego szukukam lajtowego stima
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?

Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?

Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?

Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.

Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne

Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.