W każdym razie roztwór w glikolu przetrwał próbę czasu.
Pierwszym był moment jak odstawiałem i było to piekło.
Drugi to ten, że zostałem oszukany i dostałem niedziałający sort.
A nawet trzeci dodam. Jakoś mało rekreacyjny jest, strasznie amnezyjny.
Nie polecam nikomu, nie wiadomo co może się stać, być może miałem więcej szczęścia niż rozumu i śmieciarka mogła być już w drodze.
Nigdy nie wiadomo co im na tych testach wychodzi.
Ja już staram się Clonazolamu nie tykać bo powoduje największą amnezję i winduje tolerkę w kosmos.
Jeszcze pytanko, wzialem klonazolam 0,5 mg około 9 nad ranem, wydawało mi się, ze około 16 już nic nie czułem, bardzo silne działania amnezyjne, położyłem się spac około 12 w nocy i nagle budzę się o 1 i czuje, jakby ktoś mnie ścisnął z całej siły za biceps, nie mogłem się ruszyć, dopiero wtedy przetarłem oczy i nikogo nie było + miałem dość dziwne sny, budziłem się pare razy w nocy, czy to są skutki zażycia tego? Dodam to, że pierwszy raz zazylem klonazolam.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.